JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Μότζι: "Η Γιούβε παραμένει το φαβορί για το Σκουντέτο"

Την παράδοση που τον θέλει να κάνει τις προβλέψεις του στην αρχή της σεζόν, συνέχισε και φέτος ο Λουτσιάνο Μότζι.
Ο Lucky Luciano συνηθίζει κάθε χρόνο να δίνει τα προγνωστικά του -έχοντας εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας ως τώρα- και το ίδιο έκανε και φέτος, μιλώντας στο Radio CRC της Νάπολη. Το γεγονός ότι ασχολήθηκε μόνο με τις Γιουβέντους και Ρόμα, ουσιαστικά δείχνει ότι ο πρώην γενικός διευθυντής των Μπιανκονέρι δεν βλέπει κάποια άλλη ικανή να μπει ανάμεσα τους.
«Πιστεύω ότι η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή και το φαβορί γιατί έχει τον ίδιο κορμό και η αλλαγή προπονητή δεν θα επηρεάσει την ομάδα. Μπορεί να αποτελέσει και κίνητρο για να αποδείξουν ότι μπορούν να νικήσουν και χωρίς τον Κόντε. Αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στη Γιούβε είναι η Ρόμα, η οποία κατά την γνώμη μου δεν κινήθηκε όπως έπρεπε στις μεταγραφές. Ο Ιτούρμπε, όπως και ο Ζερβίνιο, είναι καλός για αντεπιθέσεις αλλά στο κέντρο δεν βλέπω κάποιον που με μία μπαλιά θα ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και σε ένα πρωτάθλημα αυτό στοιχίζει γιατί δεν μπορείς να παίζεις συνεχώς με αντεπιθέσεις. Οι μικρές ομάδες δεν θα αφήνουν 30 μέτρα σε Ζερβίνιο και Ιτούρμπε. Περισσότερο και από τον Αργεντίνο, η Ρόμα χρειαζόταν ένα σέντερ φορ».
Από εκεί και πέρα, ο Μότζι αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Ρόμα έβαλε μπρος για την κατασκευή νέου γηπέδου. «Οταν ήμουν στη Γιουβέντους είχαμε έτοιμα τα πλάνα, είχαμε τα λεφτά αλλά η γραφειοκρατία καθυστερούσε τα πάντα. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι στην Ιταλία οι ομάδες θέλουν να τους χτίσει γήπεδα το κράτος. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό αλλά δεν είναι επίσης φυσιολογικό να πρέπει η Ρόμα να χτίσει και σταθμό του μετρό για να μπορέσει να κάνει το γήπεδο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: