JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα καλά στη Γιουβέντους.




Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην Γιουβέντους για τον Βιδάλ, ο οποίος γυρίζει στο Τορίνο όπως και οι Κιελίνι, Μαρκίζιο. Ανεβάζει στροφές ο Μπαρτσάλι, προς ανανέωση ο Πογκμπά.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο αφήνει τις ομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, όμως οι Μπιανκονέρι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, έχουν πολλά πράγματα να ασχοληθούν. Πιο σημαντικό όλων, η υγεία του Αρτούδο Βιδάλ. Η κατάσταση του πολυσύνθετου μέσου δεν εμπνέει ανησυχία ούτε στη Γιουβέντους, ούτε στην Εθνική Χιλής και ο 27χρονος ενδέχεται να παίξει στο φιλικό κόντρα στο Μεξικό, όμως δεν θα συμβεί το ίδιο στον αγώνα με την Αϊτή και έτσι θα μπορεί να επιστρέψει στο Τορίνο για να συνεχίσει το πρόγραμμα το οποίο θα τον επαναφέρει στο 100% μετά τις υποχρεώσεις του στο Mundial.

Μκρό πρόβλημα προέκυψε και με τον κεντρικό αμυντικό, Τζιόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι στην προπόνηση πριν τον αγώνα της Εθνικής Ιταλίας με την Ολλανδία στο Μπάρι. Ο 30χρονος στόπερ υπάρχει πιθανότητα να πάρει άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντόνιο Κόντε, για να μην αγωνιστεί με την Νορβηγία και να επιστρέψει στη βάση της Γιούβε. Νωρίτερα γυρίζει στο Τορίνο και οΚλαούντιο Μαρκίζιο, που δεν θα παίξει κόντρα στους Σκανδιναβούς αφού είναι τιμωρημένος.
Για την κατάστασή του και το πότε θα είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί μίλησε ο Αντρέα Μπαρτσάλι. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός λείπει εξαιτίας τραυματισμού από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και όπως τόνισε, θα είναι σε θέση να παίξει πιο σύντομα απ' ότι είχε αρχικά υπολογιστεί. «Ελπίζω ότι σύντομα θα έχω επιστρέψει. Ειλικρινά τα πράγματα πάνε πολύ καλά και πάμε πιο γρήγορα απ' ότι περιμέναμε. Έχω αρχίσει ήδη να δουλεύω κάπως με την υπόλοιπη ομάδα, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ακόμα έτοιμος αλλά είμαι κοντά».
Ο Μπαρτσάλι εξέφρασε επίσης την άποψή του για τον νέο προπονητή των Τορινέζων, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Είναι πολύ καλή η σχέση μας. Η ομάδα άρχισε με το δεξί, κάναμε ένα πολύ καλό ματς στην Βερόνα. Είναι η ίδια Γιούβε, έχουμε την ίδια δίψα για νίκες και τίτλους. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ακόμα οι καλύτεροι και αυτό μετράει πολύ, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ήρθε ένας νέος προπονητής, φέρνει νέες ιδέες και νομίζω πως μόνο καλά μπορούν να πάνε τα πράγματα. Το σημαντικό είναι εμείς οι παίκτες να δείξουμε και φέτος την ίδια θέληση».
Από τις δηλώσεις του δεν θα μπορούσε να λείψει ένα σχόλιο για το Champions League. «Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να περάσουμε πρώτα τον όμιλο. Η περσινή σεζόν ήταν μία τεράστια απογοήτευση για εμάς γιατί δεν δώσαμε καμία συνέχεια στην παρουσία μας την προηγούμενη χρονιά. Σίγουρα ελπίζουμε ότι φέτος θα τα πάμε καλύτερα, θέλουμε πολύ να το κάνουμε αυτό και αυτή τη στιγμή όλη μας η σκέψη είναι στον όμιλο. Και πέρυσι ο όμιλος φαινόταν εύκολος αλλά καταλάβαμε ότι δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν».
Μέσα σε όλα, η Γιουβέντους φροντίζει να κλείσει κάποιες υποθέσεις που είναι σημαντικές για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Και τέτοια είναι αυτή με την ανανέωση του συμβολαίου του Πολ Πογκμπά, ο οποίος κάθε φορά που παίζει ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι επαφές με τον μάνατζερ του Γάλλου, Μίνο Ραϊόλα, συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό σημείο. Ο 21χρονος από το ένα και κάτι εκατ. ευρώ που παίρνει σήμερα, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 4.5 εκατ. και θα μπορούν να γίνουν περισσότερα με τα μπόνους και θα έχει διάρκεια μέχρι το 2019. Το κλίμα είναι πολύ καλό και η συμφωνία φαίνεται πως είναι κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: