JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέγκρι: "Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη"



Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντική διοργάνωση για τη Γιουβέντους φέτος και εκεί συμμετέχουν μόνο μεγάλες ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση από το πρωτάθλημα, κυρίως με τη στάση που κάθε ομάδα βγάζει στο γήπεδο. Μια πτυχή που, την παραμονή του αγώνα εναντίον της Malmoe, ο Allegri τονίζει έντονα. Για να αποφύγει την απογοήτευση, οι παίκτες του θα πρέπει πρώτα από όλα να κατανοήσουν ότι: "στην Ευρώπη οι ομάδες είναι πιο τεχνικές και γρήγορες, και λιγότερο τακτικές. Πρέπει να είσαι καλός στο διάβασμα και στη διαχείριση του αγώνα. Είναι μια διοργάνωση που δεν επιτρέπει να κάνεις λάθος".

 «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι - προειδοποιεί ο προπονητή της Γιούβε - Η Μάλμε είναι μπροστά από εμάς σε παιχνίδια και η ταχύτητα και η δύναμή τους στον αγώνα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Γιουβέντους είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο επίπεδο των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, φθάνοντας τουλάχιστον μέχρι την πρώτη οκτάδα. Τώρα, ωστόσο, ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε τον όμιλο. Το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά μεγάλο για να ανταγωνιστούμε της ομάδες στην Ευρώπη σε όλα τα μέτωπα και η απόδειξη είναι η καλή διαχείρηση του υλικού όπως έγινε το Σάββατο από τις νέες αγορές. Αυτό θα μου επιτρέψει να διαχειρίζονται καλύτερα την ενέργεια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο στόχος είναι να έχω όλους τους παίκτες μου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε ανταγωνισμό, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο της ανταγωνιστικότητας. "


Παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους έχει παίξει μόλις δύο επίσημα παιχνίδια, η εντύπωση του Allegri είναι πως βλέπει την ομάδα να προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα, να κάνει παιχνίδι από τις πτέρυγες και δίνει πολύ λίγα πράγματα στους αντιπάλους: "Η άμυνα ήταν πάντα η δύναμη αυτής της ομάδας και είναι ζωτικής σημασίας για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Βρήκα μια ομάδα από παίκτες που έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι μετά από τρία χρόνια νικών στην Ιταλία διψάνε ακόμα για τίτλους. Είναι διαθέσιμοι και παίζουμε αρκετά καλά, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Το σύστημα στο παιχνίδι; Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ερμηνεία. Βρήκα μια καλά οργανωμένη ομάδα, αλλά μπορεί ακόμα να βελτιωθεί πολύ στη διαχείριση των αγώνων και αυτό σίγουρα κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση. "





Δεν υπάρχουν σχόλια: