JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Conte:Δεν υπάρχει ρήγμα μεταξύ Γιουβέντους και Εθνικής ομάδας.




Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας Antonio Conte έχει καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει ρήξη με την Γιουβέντους πάνω από την κατάσταση τραυματισμού του Giorgio Chiellini.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα της Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2016 με αντίπαλο τη Νορβηγίας,και όταν αναπόφευκτα ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του αμυντικού,και το κάλεσμα της Γιουβέντους να επιστρέψει στο Τορίνο παρά τις διαφωνίες της Εθνικής ομάδας,που έχουν προκαλέσει μια ρήξη με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

"Με τον τραυματισμό του Chiellini έχει ως αποτέλεσμα αυτό το επεισόδιο,που έγινε,και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία για να χειριστούμε καλύτερα αυτές τις καταστάσεις την επόμενη φορά, τόσο από την πλευρά του εαυτού μας,όσο και από πλευράς της Γιουβέντους,"δήλωσε ο Conte το βράδυ της Δευτέρας.

"Αλλά εγώ είμαι εδώ για να ενώνω και όχι για να χωρίζω.Αυτό είναι απλά ένα περιστατικό όπου υπήρξαν παρεξηγήσεις,αλλά τελειώνει εκεί,γιατί ο Giorgio τραυματίστηκε και δεν θα παίξει.

"Θα υπάρξουν οποιεσδήποτε συνέπειες στην περίπτωση αυτή; 

Με τη Γιούβε δεν θα υπάρξουν προβλήματα,είναι σωστό ότι πρέπει να υπάρχει ένα πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων και της Εθνικής ομάδας,αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: