JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Μπουφόν: "Ο Αλέγκρι ξέρει καλά το τακτικό μέρος, προσέχει τα πάντα"

Οι παλιοί της Γιουβέντους ανέλαβαν από την πρώτη μέρα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τον βοηθήσουν να «μπει» στα αποδυτήρια και αυτό επιβεβαιώνεται και από την συνέντευξη του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Από όταν άρχισε η θητεία του Αλέγκρι στους «μπιανκονέρι», τα ιταλικά ΜΜΕ τόνιζαν το πώς οι παλαιότεροι στα αποδυτήρια ανέλαβαν να βοηθήσουν τον νέο προπονητή να εγκλιματιστεί γρήγορα και να πάρει τον έλεγχο. Με την πάροδο του χρόνου, σιγά-σιγά, ο Αλέγκρι έχει καταφέρει να κερδίσει τα αποδυτήρια, όπως είπε ο Μπουφόν σε συνέντευξη του.

«Ο Αλέγκρι είναι ένας προπονητής που ξέρει καλά το τακτικό μέρος αλλά και το ψυχολογικό, τόσο απέναντι σε όλο το γκρουπ όσο και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Προσέχει τα πάντα, μπορεί να γκρινιάξει -ας το πούμε έτσι- για λεπτομέρειες αλλά σε γενικές γραμμές είναι διαφορετικός από τον Κόντε, πιο χαλαρός. Νoμίζω πως αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο αν αποδείξουμε όλοι οι παίκτες ότι είμαστε υπεύθυνοι» είπε ο αρχηγός των Τορινέζων, ο οποίος ξέρει ότι φέτος είναι υποχρεωτικό να προχωρήσει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την περσινή ευρωπαϊκή αποτυχία.
«Σίγουρα την περσινή σεζόν τα κάναμε χάλια στο Τσάμπιονς Λιγκ αν και πιστεύαμε ότι θα τα πηγαίναμε καλύτερα από ό,τι ένα χρόνο πριν, όταν σταματήσαμε στους “8″. Δεν τα καταφέραμε όμως και για αυτό φταίμε εμείς, ίσως λίγο και η μοίρα γιατί αυτά που έγιναν στον τελευταίο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη είναι ασυνήθιστα. Οπως και να έχει, εμείς το πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε τουλάχιστον στους «8» αλλά δεν αρκεί να το πιστεύουμε, θα πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο» τόνισε ο Μπουφόν, που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του κάνοντας ένα σχόλιο και για την Μίλαν, την οποία η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου στο «Σαν Σίρο», στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

«Η Μίλαν είναι μια ζωντανή ομάδα, που έχει τον ενθουσιασμό του προπονητή της. Οπως ήταν στο γήπεδο ο Ιντσάγκι, έτσι είναι πλέον και στον πάγκο. Σίγουρα έχει καλές ιδέες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Η Μίλαν παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και οι νίκες τους δίνουν αυτοπεποίθηση. Με δεδομένο ότι θα έχει ένα ματς την εβδομάδα, μπορεί να συγκεντρωθεί σε κάθε ματς ξεχωριστά και να αποδειχθεί μια δυνατή υποψήφια για την πρώτη τριάδα. Αν καταφέρει να βρει και την σωστή ισορροπία ως ομάδα, μπορεί να κάνει σκέψεις ακόμη και για την πρώτη θέση».

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: