JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το ευχαριστώ του Φαλκάο στη Γιουβέντους.




Το ότι υπήρξε συγκεκριμένη διαπραγμάτευση ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μονακό για τον Ραδαμέλ Φαλκάο επιβεβαιώθηκε και από τον πατέρα του Κολομβιανού επιθετικού,Ραδαμέλ Γκαρσία σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό στην πατρίδα του.

Εκεί αποκάλυψε τις ομάδες,εκτός φυσικά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον απέκτησε με πρόταση στο φινάλε των μεταγραφών,οι οποίες έκαναν πραγματική κίνηση για να αποκτήσουν στο ρόστερ τους,τον γιο του.

Οι Γιουβέντους,Μάντσεστερ Σίτι,Λίβερπουλ και στο τέλος και η Άρσεναλ,αυτούς τους συλλόγους ανέφερε ο Ραδαμέλ Γκαρσία ως αληθινούς «μνηστήρες» του Ραδαμέλ Φαλκάο και έθεσε εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης,για την οποία,όπως τόνισε, απεκόμισε την αίσθηση ότι οι άνθρωποι της ήθελαν οι της Μονακό να τους χαρίσουν τον ποδοσφαιριστή.

Οι διοικούντες της Μεγάλης Κυρίας κυνήγησαν ως το τέλος την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού,και σε αυτήν ενεπλάκησαν πέρα τον Μαρότα και τον Παράτιτσι και ο Μπρανκίνι στο ρόλο του ενδιάμεσου.Στη Γιουβέντους προκειμένου να τον αποκτήσουν προέβησαν και σε οικονομική «θυσία».

Η πρότασή τους ήταν,μονοετής δανεισμός έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ και ζητούσαν συμμετοχή των Γάλλων στο μισθό του παίκτη,ο οποίος πάντως από την πλευρά του φερόταν διατεθειμένος να μειώσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ που έπαιρνε σαν ετήσιες αποδοχές του κατά 30%,έμεινε για καιρό στα γραφεία της Μονακό και μέχρι την… επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι και την αποφασιστική ώθηση που έδωσε στην υπόθεση του διεθνούς επιθετικού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,οι οποίες και χάλασαν τα πλάνα του Μαρότα.

Ο τελευταίος ήλπιζε χωρίς τις δύο αυτές ομάδες στο προσκήνιο,ότι στο τέλος η Μονακό θα υπέκυπτε και θα βρισκόταν η χρυσή τομή στις επαφές,καθώς ο Φαλκάο είχε καταστήσει σαφές ότι ήθελε να φύγει από τον Γαλλικό σύλλογο.

Προς επιβεβαίωση,των ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για την επίμονη προσπάθεια της Γιουβέντους να κάνει δικό της τον Ραδαμέλ Φαλκάο έρχεται σήμερα μια αποκάλυψη από την Gazzetta dello Sport,η οποία κάνει λόγο για ένα μήνυμα στο κινητό που έστειλε ο 28χρονός επιθετικός στον Τζουζέπε Μαρότα έχοντας ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους «κόκκινους διαβόλους» και λίγο πριν αναχωρήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό το Μαϊάμι, όπου την Παρασκευή η Κολομβία δίνει απέναντι στη Βραζιλία ένα φιλικό παιχνίδι.

«Ευχαριστώ για όλα.Θα ήταν τιμή για μένα να αγωνιστώ στη Γιουβέντους,μακάρι να μπορέσει αυτό να συμβεί στο μέλλον».

Αυτό είναι το περιεχόμενο του μηνύματος το οποίο σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα έστειλε ο Φαλκάο στον διευθύνοντα σύμβουλο των μπιανκονέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: