JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισε η διανομή του υλικού από το Gruppo Greco και το Juventus Club DOC


Αναλυτικές οδηγίες για να παραλάβουν τα μέλη τα πράγματά τους

Το Gruppo Greco, όπως είχε πει ότι θα γίνει, διαθέτει ήδη το υλικό των εγγραφών στο club και την ομάδα για τη σεζόν που πέρασε. Τα πράγματα της Γιουβέντους είναι στα χέρια μας, αλλά ακόμη και τώρα αντιμετωπίσαμε μια… περίεργη έκπληξη.

Η ομάδα έδωσε στα φετινά της μέλη δώρο ένα αδιάβροχο αλλά τα μεγέθη είναι συγκεκριμένα και μόνο δύο. Ας θυμίσουμε λίγο το στόρι με αυτό το περιβόητο, πλέον, δώρο.

Κάπου στα μέσα της σεζόν, η Γιουβέντους από το σάιτ του Juventus Club DOC είχε ενημερώσει τα clubs πως είχαν ξεμείνει από αδιάβροχα και περίμεναν τον προμηθευτή να τους φέρει τη νέα παρτίδα, πράγμα απαράδεκτο για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο που γνώριζε από πριν (λόγω εγγραφών) πόσα μέλη έχει και τον αριθμό των προϊόντων που χρειάζεται. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά εξάλλου…

Όταν κάνει δεύτερη παραγγελία για να καλύψει τις ανάγκες της, και τελικά στέλνει σε ένα κλαμπ του εξωτερικού αδιάβροχα με μόνο δύο νούμερα (large και XL) φανερώνει πως απλά έστειλε για να τα στείλει.

Αυτός που φοράει… small θα κολυμπάει στο large. Kαι αυτός που φοράει XXL δε θα χωράει στο μέγεθος που θα πάρει. Απλή λογική είναι… Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει μια έλλειψη σεβασμού στον οπαδό. Τουλάχιστον έτσι το βλέπουμε εμείς…

Στην πράξη τώρα και τι θα γίνει. Από τώρα κιόλας μπορείτε να στέλνετε μέιλ στο gruppogrecojuventus@gmail.comαλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω παραμέτρους ώστε να φύγουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται όλες οι αποστολές (σε πυρήνες και υπόλοιπη Ελλάδα).

Στο θέμα (subject) του μέιλ θα γράψετε:Αποστολή υλικού Juventus Club DOC.

Μέσα στο κείμενο, εκτός των όσων θέλετε να μας γράψετε, θα πρέπει να αναφέρετε το μέγεθος που θέλετε (από large και XL) αλλά και τα παρακάτω στοιχεία αναλυτικά:

Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση και αριθμό
Περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα
Κινητό τηλέφωνο


Θυμίζουμε πως όλα τα δέματα θα σταλούν συστημένα ώστε όπως συμβαίνει εδώ και 9 χρόνια, θα παραδοθούν με σιγουριά και ασφάλεια στα χέρια των μελών μας. Μέσα στο θέμα θα υπάρχει το αδιάβροχο της Γιουβέντους και η κούπα του Ντελ Πιέρο που είναι το δώρο της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους. Παράλληλα, θα υπάρχουν οι δικές μας κάρτες και της ομάδας αλλά και τα αυτοκόλλητα.

Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε τα μέλη που μας τίμησαν και την περσινή χρονιά και ζητάμε τη συγγνώμη που μας αναλογεί σε αυτή την καθυστέρηση. Εμείς όπως είπαμε, κύριοι ήρθαμε, κύριοι θα φύγουμε…

Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια: