JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Τον Κράσιτς γλυκοκοιτάζει ο Φέργκισον.



Ισως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μίλος Κράσιτς, ο οποίος έχει χάσει τη φανέλα του βασικού στην Γιουβέντους.


Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του εξωτερικού, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα του Κόντε, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κόκκινοι Διάβολοι έχουν πληγεί από τραυματισμούς φέτος καθώς ήδη οι Χαβιέρ Ερνάντες, Μάικλ Οουεν, Τομ Κλέβερλι, Νεμάνια Βίντιτς και Ντάρεν Φλέτσερ έχουν τεθεί εκτός με τραυματισμό και ενδιαφέρονται να πάρουν δανεικό τον διεθνή άσο. Ο 27χρονος, που μπορεί να παίξει στην Ευρώπη αφού η Γιούβε παίζει μόνο στην Ιταλία φέτος, μπορεί να είναι μία λύση για τον Αλεξ Φέργκιουσον σε πρωτάθλημα και Europa League. Την ίδια στιγμή, τα σενάρια από Ιταλία θέλουν την Γιουβέντους να την ψάχνει με τους Λουίς Νάνι και Αντόνιο Βαλένσια.


Για τον Ραούλ Αλμπιόλ ενδιαφέρεται η Γιούβε.

Για την απόκτηση του Ραούλ Αλμπιόλ από την Ρεάλ Μαδρίτης κινείται η Γιουβέντους, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο υψηλόσωμος στόπερ δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε από τον Ζοσέ Μουρίνιο και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, καθώς σύμφωνα με την «AS», για την απόκτησή του έχει δείξει ενδιαφέρον η Γιουβέντους.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή για τον Ισπανό στόπερ, ωστόσο, οι απαιτήσεις των Μαδριλένων «πάγωσαν» τις συζητήσεις.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Αλμπιόλ ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να δώσει η «Γιούβε» για την απόκτησή του, ωστόσο, βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του Κόντε και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

3 σχόλια:

Xristos είπε...

moufes kai ta dio dimosievmata. to proto giati siga min ton dosei daneiko ton krasic i juve kai to deftero siga min dosei 70 ekatommyria gia poion? gia ton albiol. ama einai etsi o pique gia na apodesmefeti poso prepei na plirosei mia omada gia na ton parei? 130 ekatommuria evro? min trelathoume tora

Stelios είπε...

deen paizei na einai auto to tagari st lista tou mister...!

Manos είπε...

den paizei kati tetoio
tupografiko lathos mallon akou 70 muria o albiol