JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Conte : «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Coppa Italia»


Ο Antonio Conte διαβεβαίωσε τους οπαδούς της ομάδας ότι η Γιουβέντους θα προσεγγίσει το TIM Cup (Κύπελλο Ιταλίας) με την ίδια πείνα, όπως εμφανίζεται και στη Serie A. Ο προπονητής, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα στο Vinovo, παραδέχθηκε ότι θα χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν πήραν τις απαιτούμενες ευκαιρίες κα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής σε όλη αυτή την διοργάνωση. Ο 42χρονος κόουτς επέμεινε ότι η προσέγγιση του θα παραμείνει αμετάβλητη.

Ο Conte άρχισε λέγοντας :
«Περιμένω από όλους να είναι σε εγρήγορση και να δείξουν εφαρμογή και αποφασιστικότητα. Σε ό, τι αφορά την ομάδα λέω ότι υπάρχει η επιθυμία να διατηρηθεί η ίδια ένταση και ο ίδιος ρυθμό, όπως έχουμε εμφανιστεί και στο πρωτάθλημα».

Ο Τερματοφύλακας Marco Storari θα είναι βασικός στην εστία της Γιούβε την Πέμπτης το βράδυ, όπως ο Conte ανακοίνωσε την επιθυμία του να ανταμείψει αυτούς που έχουν δείξει αποφασιστικότητα στον τομέα της προπόνησης :

«Ο Storari θα ξεκινήσει το παιχνίδι αύριο», και συνέχισε ο προπονητής, «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Coppa Italia και στόχος μας είναι πάντα να φτάσουμε πολύ μακριά. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πάρω αυτούς που έχουν παίξει λιγότερο, αλλά έχουν και την επαγγελματική κατάρτιση. Υπάρχουν ρόλοι, πάνω απ 'όλα στην αριστερή πτέρυγα, όπου θα χρειαστεί να κάνουν την επιλογή τους, διατηρώντας παράλληλα τον κύριο στόχο κατά νου. - Να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Στο μέτωπο τον τραυματισμών, ο Conte επιβεβαίωσε την απουσία του Μίρκο Βούτσινιτς, με το Μαυροβουνίου να χάνει όλα τα παιχνίδια πριν από τα Χριστούγεννα μετά τον τραυματισμό του στο μηρό. Αλλά υπάρχουν ενθαρρυντικά νέα σχετικά με την κατάσταση του Alessandro Del Piero και του Αντρέα Πίρλο:

«Ο Άλεξ είχε ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο οδήγησε σε μια βαθιά πληγή. Θέλει να παίξει, αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά θα πρέπει να έχουμε το ok από τους γιατρούς για να μας καθησυχάσουν ότι μπορεί να αγωνιστεί. Πίρλο; Κοιτάξαμε να τον χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τελευταίες ημέρες για να κάνει σωματική εργασία. Θα πάρουμε το θετικό στοιχείο από την απουσία του, δεδομένου ότι κερδίσαμε την Cesena. Νομίζω ότι αυτές οι δέκα μέρες μακριά από τη δράση του έκανα καλό και πήρε κάποιες ανάσες. Έχει υποβληθεί σε ειδικό πρόγραμμα για να κρατήσει την πίεση από το γόνατό του και θα είναι πίσω στην ομάδα την Παρασκευή».

Επισκέπτες του αυριανού αγώνα ήταν η πρώτοι που κατάφεραν να κόψουν βαθμούς στη Γιουβέντους μέσα στο σπίτι της αυτή τη σεζόν :

«Γνωρίζουμε ότι η Μπολόνια δεν θα έρθουν εδώ μόνο για να κάνουμε τουρισμό. Έρχονται να δώσουν ένα παιχνίδι και να προσπαθήσουν και να περάσουν στον επόμενο γύρο, έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: