JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Juventus - Bologna 2-1.


Η Γιουβέντους με γκολ του Τζιακερίνι στο 90' και του Μαρκίσιο στο 103' κέρδισε και πήρε την πρόκριση απέναντι στη Μπολόνια που ισοφάρισε με τον Ράγκι στο 96' της κανονικής διάρκειας και έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο Αντόνιο Κόντε είχε πει ότι θα έκανε πολλές αλλαγές στον νοκ-άουτ αγώνα και έτσι παρέταξε τους Μπιανκονέρι με 11άδα που είχε τους Στοράρι, Σόρενσεν, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Ντε Τσέλιε, Πατσιέντζα, Κράσιτς, Τζιακερίνι, Ντελ Πιέρο, Κουαλιαρέλα αλλά και τον πιτσιρικά Μαρόνε.

Παρά τις αλλαγές, πάντως, η Γιουβέντους ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έκανε αρκετές ευκαιρίες, η μπάλα όμως δεν πήγαινε στα δίχτυα είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω της εκπληκτικής απόδοσης του τερματοφύλακα της Μπολόνια.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν στο ματς οι Ελία και Μαρκίζιο και τελικά η Γιουβέντους φάνηκε να παίρνει την πρόκριση στο 90', όταν ο Τζιακερίνι με ωραία κούρσα και σουτ έκανε το 1-0. Οι παίκτες της Μπολόνια διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Μαρκίζιο στην αρχή της φάσης αλλά τελικά το ματς... πήγε στην παράταση, καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ράτζι με κεφαλιά μετά από κόρνερ ισοφάρισε!

Στο έξτρα 30λεπτο η Μεγάλη Κυρία μπήκε σοβαρά για να αποφύγει την έκπληξη, έκανε κι άλλες ευκαιρίες, βρήκε το 2-1 στο 103' με εκπληκτική προσπάθεια του εντυπωσιακού φέτος Μαρκίζιο, είδε τον βοηθό να ακυρώνει κακώς κανονικό γκολ του Τζιακερίνι, έχασε νέες ευκαιρίες και τελικά πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης με το 2-1.


JUVENTUS-BOLOGNA 2-1

Γκολ : 90' Giaccherini, 103' Marchisio - 96' Raggi
Κίτρινες κάρτες: 55' Bonucci, 94' Pazienza - 9' Loria, 59' Raggi, 62' Taider, 94' Acquafresca.

Διαιτητής: Sebastiano Peruzzo. Βοηθοί : Gianluca Vuoto, Fabio Pietro Galloni. Τέταρτος διαιτητής: Marco Guida.

JUVENTUS: Storari, Sorensen, Bonucci, Barzagli, De Ceglie, Marrone (79' Marchisio), Pazienza, Giaccherini, Krasic (65' Elia), Quagliarella (68' Estigarribia), Del Piero.

Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 3 Chiellini, 7 Pepe, 20 Toni.

Προπονητής: Antonio Conte.

BOLOGNA: Agliardi, Garics (56' Morleo), Raggi, Loria, Crespo, Pulzetti, Taider, Perez (65' Krhin), Gimenez (84' Paponi), Acquafresca, Vantaggiato.

Αναπληρωματικοί: Lombardi, Portanova, Casini, Coda.

Προπονητής: Pierpaolo Bisoli.

Δεν υπάρχουν σχόλια: