JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Με αλλαγές για τη νίκη η Γιουβέντους.


Μετά τα εκτός έδρας παιχνίδια με Λάτσιο, Νάπολι όπου κατάφερε να βγει αλώβητη και με τις λιγότερες απώλειες , και μία εβδομάδα πριν το... επίσης εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόμα, η Γιουβέντους έχει την Κυριακή το απόγευμα το θεωρητικά εύκολο ματς με την Τσεζένα στο Τορίνο και θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να πάει στη Ρώμη με τον αέρα της πρωτοπόρου και με την ψυχολογία στα ύψη, ενδιάμεσα τον δύο ματς με Τσεζένα και Ρόμα η Γιουβέντους θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ της Μπολόνια για τη φάση των 16 του Ιταλικού Κυπέλλου.


Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο τα δυο δύσκολα παιχνίδια που έπαιξε σε διάστημα 3 ημερών με Λάτσιο και Νάπολι εκτός έδρας, καθώς παρέμεινε στην κορυφή με +2 βαθμούς από την δεύτερη Μίλαν. Η ψυχολογία στις τάξεις της Μεγάλης Κυρίας είναι η καλύτερη δυνατή αλλά άπαντες στις δηλώσεις τους παραμένουν προσγειωμένοι και τονίζουν ότι θα πρέπει να πάρουν στα σοβαρά τον αγώνα της Κυριακής, καθώς το πρωτάθλημα κρίνεται πάντα στα θεωρητικά εύκολα. Ο Κόντε θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα για να ξεκουράσει κάποιους και οι Μπιανκονέρι περιμένουν άλλους τρεις βαθμούς, έχοντας εντός έδρας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες ως τώρα.

Ο Αντόνιο Κόντε σκέφτεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Λιχτστάινερ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπαρτσάλι, Κιελίνι, στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Ντε Τσέλιε, στο κέντρο και με δεδομένη την απουσία του Πίρλο λόγο καρτών θα ξεκινήσουν οι Βιντάλ, Πασιέντσα, Μαρκίζιο, και τέλος επιθετική τριάδα θα είναι οι Εστιγκαρίμπια αριστερά, Μάτρι κεντρικός επιθετικός και Κουλιαρέλα δεξιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: