JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Conte: «Αυτήν είναι μια ομάδα με «Ο» κεφαλαίο».


O Αντόνιο Κόντε έχει επαινεθεί για την Γιουβέντους που χτίζει και για το χαρακτήρα που εμφανίζει στη Serie Α η ομάδα με την αποψινή επίδειξη δύναμης ενάντια στην Ουντινέζε. Ο προπονητής χαιρέτησε τις προσπάθειες των παικτών του να σπάσουν την  πιο δυνατή άμυνα του πρωταθλήματος.

Μετά το τελικό σφύριγμα, ο 42χρονός τεχνικός είπε:

«Αυτήν είναι μια ομάδα με «Ο» κεφαλαίο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι σήμερα είδαμε τις δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος να έρχονται αντιμέτωπη η μια με την άλλη. Μέχρι τώρα, η Ουντινέζε έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της , σκοράροντας 14 γκολ και δεχόμενη μόλις δύο. Γι 'αυτό λέω ότι απόψε έχουμε δείξει δύναμη και σταθερότητα. Δεν πιστεύω ότι ο καθένας είναι σε θέση να έρχεται στο Ούντινε και να δημιουργεί τόσες σημαντικές ευκαιρίες. Είμαστε αήττητοι και στην κορυφή, αν μου το έλεγε κάποιος όταν υπέγραφα  στην ομάδα ως προπονητής, θα τον θεωρούσαν τρελό».

Ο Conte υιοθέτησε μια διαφορετική τακτική προσέγγιση για το παιχνίδι, με τρεις στην άμυνα και ενισχύοντας το κέντρο του :

«Η Ουντινέζε, όπως και η Νάπολι, είναι ομάδα γρήγορη και καλή στα άκρα παίζει γρήγορα με αντεπιθέσεις και ξέρουν πώς να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους. Ήμασταν έτοιμοι για την αναμέτρηση και θέλαμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στα άκρα μας. Στην πραγματικότητα,  και με το 4-3-3 παίζουμε με 3 μεσαίους, γιατί ο Lichtsreiner συχνά βγαίνει μπροστά και επομένως το πέρασμα από τη μια τακτική στην άλλη έρχεται αρκετά φυσιολογικά, χάρη και σε παίχτες σαν τον Estigarribia».

Το παιχνίδι ήταν σφιχτό, στον οποίο η προετοιμασία αποδείχθηκε το κλειδί:


«Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος πολύ καλά για αυτού του είδους τα παιχνίδια, αλλιώς θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες. Μελετήσαμε προσεκτικά την Ουντινέζε και αυτοί έκαναν τι ίδιο με μας. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχει η ανάγκη να είναι καλά προετοιμασμένη η ομάδα και αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο είμαστε αήττητοι. Προσπαθήσαμε πάντως να επιτεθούμε, αλλά με προσοχή γιατί αν δεν προσέχαμε θα είχαμε φάει μια ηχηρή κατραπακιά, επειδή όποιος μας αντιμετωπίζει παίζει το παιχνίδι της ζωής του. Και αυτό για μας πρέπει να είναι λόγος περηφάνιας». 



Buffon: "Είμαστε υπερήφανοι που ήμαστε πρώτοι και αήττητοι"  




Ο Gigi Buffon μπορεί τώρα να απολαύσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, χαίρεται που είναι η ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ επίσης είναι αήττητη. Αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια, γιατί η Γιουβέντους είναι η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα που δεν έχει ακόμη χάσει έναν αγώνα αυτή τη σεζόν:


«Ήταν ένα έντονο παιχνίδι, ειδικά με βάση την τακτική. Και οι δύο πλευρές είχαν κάποιες ευκαιρίες για σκοράρισμα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν δίκαιο. Είμαστε υπερήφανοι, και πιστεύω ότι μετά από δυο έβδομες θέσεις κανείς δεν θα πίστευε να καταφέρει να φτάσει αυτή τη θέση στη βαθμολογία στα τέλη. Ο στόχος μας το 2012; Να βγούμε στο Champions League. Αυτό είναι ψηλά στη λίστα μας».




Κιελίνι: "Μας δίνει χαρά που στο τέλος του 2011 είμαστε στην κορυφή"


Η σύγκρουση στο Ούντινε είχε αντιμέτωπες τις δύο πιο δυνατές άμυνες του πρωταθλήματος, γεγονός που οδήγησε σε έναν αγώνα χωρίς goal. Και οι δύο ομάδες Γιουβέντους και Ουντινέζε πίεσαν για να σπάσουν το αδιέξοδο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.
Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι σχολίασε την απόδοση της Γιουβέντους, εκφράζοντας την ευτυχία για το ότι η ομάδα είναι στην κορυφή.



Ο 27χρονός, δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και προσπαθήσαμε να το κάνουμε. Δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε καλά, και συχνά δεν είχαμε καλά τελειώματα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι. Πιστεύω ότι λίγες ομάδες που θα έρθουν εδώ  θα καταφέρουν να παίξουν ένα παιχνίδι όπως αυτό και να πάρουν κάτι. Μας δίνει χαρά που στο τέλος του 2011 είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ακόμη και αν θα προτιμούσαμε να ήμασταν μόνοι μας. Η Μίλαν παραμένει το φαβορί, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος».





Barzagli: "Αυτή η Γιούβε είναι σκληρή και δυνατή ομάδα"

Ο Andrea Barzagli είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του  στις δηλώσεις του και τελείωσε το 2011 με μια μεγάλη απόδοση, δίνοντας ασφάλεια στην άμυνα, παρά την αλλαγή του συστήματος: 

«Θέλαμε να δείξουμε μια καλή απόδοση, αλλά αυτό το παιχνίδι βασίστηκε στην τακτική και από τις δύο πλευρές που μπλόκαρε ο ένας τον άλλον. Ίσως καταφέραμε καλύτερα να ελέγχουμε την μπάλα, αλλά τελικά η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Έχουμε ήδη παίξει με τρεις αμυντικούς, δεν είναι κάτι νέο. Γνωρίζαμε ότι η Ουντινέζε ήταν σε θέση να είναι θανατηφόρα με τις αντεπιθέσεις της, αλλά είδαμε ότι πέρασε το παιχνίδι χωρίς κινδύνους. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, ενώ κατά το δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά το αποτέλεσμα και ο βαθμός στο Ούντινε είναι απολύτως δίκαια».

Η Γιουβέντους απολαμβάνει επίσης το ότι είναι αήττητη, και το ότι έχουν τώρα μια νέα νοοτροπία σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν τους:

«Πρέπει να το κρατήσουμε και στο νέο έτος, καθώς κάνουμε εκπληκτικά πράγματα, είμαστε άξια στην πρώτη θέση του πίνακα, και δεν θέλουμε να κατέβουμε από εκεί. Από την προετοιμασία, έχουμε γίνει μια πραγματική ομάδα. Μια ισχυρή, σκληρή ομάδα, η οποία μάχεται πάντα χωρίς να εγκαταλείπει, ακόμη και στα πιο δύσκολα παιχνίδια». 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prepei 2-3 metegrafes prwths gramhs akoma k stin apithesh xriazomaste ena paixti pagkosmias klashs. giati fetos oloi theloun to scudeto stin milan tou silvio. arxisa na ti sixenomai opws ton palio kalo kairo. an den mas eixan katastrepsei to 2006 zitima na eixe paei 1 scudeto mexri twra sto milano k tha eixame parei kai 1-2 prwtathlitriwn me thn omadara pou eixame.anathema sta ksaderfakia tou milanou

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Χαχαχα τι θες φιλε???επιθετικο κλασης???Με τον πεμπτο επιθετικο της Ρομα εισαι ικανοποιημενος?Ναι αυτον που σε φτυσε κανονικα περσι γιατι δε του δινες σαν ομαδα προοπτικες και οραμα και τωρα το φαλακρο χαιβανι του κανει τεμεναδες να γυρισει!

Υ.Γ Συμφωνω με το σχολιο σου 100%!