JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Juventus-Cesena και πρώην παίκτες.



Παραμονή του επόμενου παιχνιδιού με Τσεζένα και αν παρατηρήσουμε τις δυο ομάδες θα δούμε πως αρκετοί παίκτες έχουν αγωνιστεί και στους 2 συλλόγους. Ο λόγος για τους Martinez, Candreva, Mutu και Giaccherini.

Ο Giaccherini έχει κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα με την φανέλα της Τσέζενα με ανόδους και την περσινή παραμονή στην κατηγορία ήρθε με μεταγραφή το καλοκαίρι και στόχος του να πετύχει πάρα πολλά και με την Γιούβε.

Πάμε στον 32χρονο Ρουμάνο Andrian Mutu έναν από τους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Γιούβε το 2006. Τώρα πλέον στα 32 του αποτελεί τον "σταρ" της Τσεζενα (μάλιστα έβαλε και μια γκολάρα την προηγούμενη αγωνιστική με την Τζενόα στο 2-0).
Ο Antonio Candreva : Ήρθε σε μια δύσκολη χρονιά δανεικός από την Ουντινέζε. Τότε που έφυγε ο Φεράρα και τον διαδέχτηκε ο Zaccheroni. Πήρε ευκαιριές έβαλε και 2 γκολ αλλά το καλοκαίρι η Γιούβε δεν χρησιμοποίησε την οψιόν αγοράς του. Τέλος έχουμε τον Jorge Martinez που είναι δανεικός από την Γιούβε. Μια αποτυχημένη μεταγραφή που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι και δαπανήθηκαν 12 εκ. για τον παίκτη ο οποίος ποτέ δεν έδειξε την αξία του στο Τορίνο.

Από : mike­­_bianconero

2 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

O Mutu, mike_bianconero έκανε δηλώσεις πριν το ματς και είπε πως αν ήταν στο χέρι του δεν θα είχε φυγει το 2006 από τη Juve και θα την ακολουθούσε και στη Β. Ο ρουμάνος επανέλαβε ότι με τη Juve κέρδισε 2 scudetti και άφησε αιχμές κατά της Fiorentina λέγοντας πως δεν είναι ότι έκανε την τύχη του στη Viola...

mike_bianconero είπε...

Μαλιστα δεν το παρακολουθησα φιλτατε Gobbo ευχαρηστω για την επισημανση.Οσο γι αυτους που εμειναν γι αυτους που εφυγαν και παει λεγοντας ειναι μεγαλη ιστορια πιστευω....