JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Αγωνία για Βούτσινιτς, ο Del Piero θέλει να είναι με την Μπολόνια.


Για τη Γιουβέντους χθες ήταν μια ημέρα ανάπαυσης και θα επιστρέψει σήμερα για την πρώτη προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης εναντίον της Μπολόνια, για το δεύτερο γύρο του ιταλικού Κυπέλλου, και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Olimpico για να αντιμετωπίσει τη Ρόμα το βράδυ της Δευτέρας. Το πρωί, ο Μίρκο Βούτσινιτς θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα, επειδή ο Μαυροβούνιος διαμαρτύρεται για κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί μηρό του: ο Βούτσινιτς ένιωσε επιδείνωση του πόνου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Cesena, η οποία τον ανάγκασε να φύγει από το γήπεδο πρόωρα. Το υπερηχογράφημα θα δείξει αν αυτό είναι μια απλή σύσπαση ή αν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό που θα αποτρέψει τον παίκτη να αγωνιστεί στον αγώνα της Πέμπτης και κατά της Ρόμα. Σε περίπτωση που δεν θα τα καταφέρει τη θέση του, θα πάρει ο Fabio Quagliarella, ο οποίος θα έχει μια σημαντική ευκαιρία την Πέμπτη στον αγώνα του Ιταλικού Κυπέλου.

Από τον αγώνα της Πέμπτης δεν θέλει να λείπει και ο αρχηγός Alex Del Piero : ο οποίος πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, μετά τον τραυματισμό του από τον Marco Rossi κατά τη διάρκεια του αγώνα Juventus-Cesena, και φέρεται να είπε στους γιατρούς: «Έχω να παίξω την Πέμπτη στο Κύπελλο Ιταλίας». Η επιθυμία του να επιστρέψει και να παίξει είναι μεγάλη, και το έδειξε σε αυτά τις έξι λεπτά εναντίον της Cesena, ο Άλεξ έχει αποδείξει ότι έχει τη θέληση και είναι ακόμα σε θέση να εκφράσει τη γνώμη του. Μετά βίας πάντως μπορεί να είναι μέρος των 11 κατά της Μπολόνια, αλλά ήδη ο καπιτάνο αρχίζει να εργάζεται στο γυμναστήριο, και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην ομάδα αύριο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Del Piero έχει ακόμα κάποιες ελπίδες να είναι στην αποστολή, αλλά μόνο η επαφή του με το γήπεδο, θα είναι πραγματικά αυτή που θα κάνει να κατανοήσουν ποια είναι η πραγματική του εικόνα. Εν τω μεταξύ, ο Alex υποδέχεται για μια ακόμη φορά όλα από την επίσημη ιστοσελίδα τους:

« Mamma mia che botta! Εκτός από τα 8 ράμματα, δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Τώρα είμαι ήδη έτοιμος να επιστρέψω στο γήπεδο. Πραγματικά ελπίζω να μείνω έξω όσο το δυνατόν λιγότερο. Η νίκη κόντρα στην Cesena ήταν πολύ πιο σημαντική. Λυπάμαι που άφησα το γήπεδο μετά την ζημία που υπέστη, αλλά τώρα έχει περάσει και ελπίζω να είμαι πίσω σύντομα. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα σας και την υποστήριξη που δείχνεται για μένα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: