JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Για τον Κιελίνι υπάρχει μόνο η Juve".


Ο πράκτορας του παίκτη της Γιουβέντους Davide Lippi είπε, «δεν ξέρω τίποτα και κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου. Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε βάρος σε αυτά τα σενάρια, επειδή ο Κιελίνι είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Γιουβέντους και δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει».

Ο Κιελίνι στην Premier League; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Και για να διαλύσει τυχόν αμφιβολίες και να διαψεύσει τις φήμες του βρετανικού Τύπου για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, ο πράκτορας του αμυντικού της Γιουβέντους Davide Lippi δήλωσε : «Λίβερπουλ; Ο Giorgio σκέφτεται μόνο την Γιουβέντους – είπε στο TuttoJuve.com ο Lippi και συνέχισε - Πάρα πολλοί είναι οι επικριτές του αυτούς τους τελευταίους μήνες, δεν ξέρω τίποτα και κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου, σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε βάρος σε αυτά τα σενάρια, επειδή ο Κιελίνι είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Γιουβέντους και δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει».

Και πολύ περισσότερο τώρα που η απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα : .. «Αυτό πραγματικά δεν με εκπλήσσει, αν μη τι άλλο, το πράγμα που με προβλημάτισε ήταν η σφοδρές επικρίσεις εναντίον του όλων αυτό τον καιρό, οποιοσδήποτε παίκτης θα μπορούσε να κάνει κάποιο λάθος. Υπήρξε μια εποχή πραγματικά υπερβολική, δεδομένου ότι τα τελευταία 5-6 χρόνια είχε πολύ καλές χρονιές. Έπειτα, υπάρχουν λάθη, όπως συνέβη στη Νάπολη, όπου ο Pandev πέτυχε ένα γκολ από λάθος της άμυνας, αλλά η ικανότητα ενός παίκτη δεν εξαρτάται από αυτά τα πράγματα».

Επίσης απάντησε και για το αν η αλλαγή θέσης βοήθησε τον Κιελίνι : «Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν η αλλαγή ρόλου, μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη και να έχει μια πτώση στην απόδοση του, αλλά η υπερβολική κριτική νομίζω κάνει κακό. Μπορώ επίσης να καταλάβω ορισμένες επικρίσεις που προέρχονται από οπαδούς, γιατί περιμένουμε πάντα το καλύτερο από αυτόν και τα δύο συνεχόμενα λάθη δεν πέρασαν απαρατήρητα».

Τέλος είπε ότι οι επικρίσεις έχουν βλάψει τον Κιελίνι: «Ο Giorgio είναι ένας άνθρωπος που ζητάει συγγνώμη για ό, τι μπορεί να δημιουργηθεί από αυτόν και έχει επίγνωση του γεγονότος διότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και γνωρίζει ότι αυτά τα πράγματα είναι μέρος του παιχνιδιού.. Υπήρξε κακός σε κάποια ματς αλλά αυτό τον βοήθησε να εργαστεί πιο επικεντρωμένος και να μάθει από τα λάθη του. Τώρα ο Giorgio είναι ήρεμος και σκέφτεται την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: