JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κόντε : " Τι χαρακτήρας! ".


Ο Antonio Conte εξέφρασε τη χαρά του για την αντίδραση που εμφάνισε η Γιουβέντους απόψε απέναντι στους Giallorossi. Η ομάδα επέστρεψε για το δεύτερο ημίχρονο με ανανεωμένο σθένος και βρήκε τον τρόπο ενώ ήταν πίσω στο σκορ:

«Εκτίμησα πολύ το χαρακτήρα μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και οι άνθρωποι σκέφτονται ότι η Γιουβέντους για να κερδίσει πάντα σημαίνει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και είχε πάθος, ένταση και ρυθμό στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού»,
συνέχισε ο 42χρονός προπονητής. «Θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες, ειδικά από τα δεξιά όπου η υπεροχή μας ήταν σαφής, αλλά δεν ήμασταν σε θέση να αλλάξουμε το παιχνίδι. Δεν μου άρεσε το ήμισυ της διαδρομής του στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί χάσαμε το δρόμο μας και αντ 'αυτού πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Ωστόσο, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτά τα παλικάρια είναι θαυμάσια, επειδή όλοι τους δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Αν ήμασταν σε θέση να είναι πιο κυνική μπροστά από την εστία, θα καθαρίζαμε το παιχνίδι, ωστόσο, αν κοιτάξω τον βαθμολογικό πίνακα νομίζω ότι κάνουμε σπουδαία πράγματα. Είναι πολύ ωραίο να είσαι αήττητος και να μην έχεις δώσει ακόμη αυτή τη χαρά της στους αντιπάλους σου».


Κιελίνι : "Ένας σημαντικός πόντος"

Ο αμυντικός της Γιουβέντους ήταν ένας από τους δυο ανθρώπους ( ο άλλος είναι ο Μπουφόν )που κράτησαν για 14ο αγώνα την ομάδα αήττητη : «Είμασταν αμέσως σε μειονεκτική θέση, αλλά ήρθαμε στη Ρώμη για να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε μέχρι το 96 '».

Αποφασιστικός με το γκολ που πέτυχε και έδωσε τον πόντο στην Κυρία, όπως και ο Buffon με την απόκρουση του πέναλτυ του Τότι. Η Juve πέρασε και από το Olimpico χωρίς να χάσει, χάρη σε ένα γκολ του Κιελίνι ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Sky, για το παιχνίδι : «Δείτε πώς ξεκίνησε το ματς, μείναμε πίσω στο σκορ στις αρχές του αγώνα, τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για ένα σημαντικό πόντο που μας κρατάει στην κορυφή. . Σήμερα δεχτήκαμε πάρα πολλές αντεπιθέσεις, αλλά γενικά ήταν ένα παιχνίδι που κάναμε τα πάντα για να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Η Ρόμα έχει πολύ καλούς παίκτες αν και είχε απουσίες σήμερα το βράδυ, αν δούμε τα ονόματα, είχε μόνο ένα παίκτη από τη δεύτερη ομάδα της (Viviani) στο γήπεδο. Φυσικά, εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε και προσπαθήσαμε μέχρι το 96 ', αλλά δεν τα καταφέραμε».


Μπουφόν: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι με την Ρόμα, ο πορτιέρο της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Το παιχνίδι στο «Ολίμπικο» ήταν επιθετικό… και θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να πετύχουν γκολ, ωστόσο η Ρόμα ήταν αυτή που κατάφερε να πετύχει γκολ στην αρχή του αγώνα από λάθος του Βιντάλ, ωστόσο τελικά κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία, η οποία την κράτησε στην κορυφή της Σέριε Α.

Ο Μπουφόν που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού : «Ήταν άδικο για εμάς να δεχθούμε γκολ στο πρώτο μέρος, καθώς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από την Ρόμα ενώ αυτή μόνο μια ευκαιρία και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έπαιξαν ένα ανοιχτό παιχνίδι και πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η Ρόμα τα έδωσε όλα και έδειξε ένα σημείο του χαρακτήρα της, όταν παίζεις στο Ολίμπικο ξέρεις ότι θα πρέπει να δώσεις μάχη για να κερδίσεις και πρέπει να είσαι τέλειος».

Η Γιουβέντους παρέμεινε αήττητη για ακόμη ένα παιχνίδι, ωστόσο ο Ιταλός άσος κράτησε χαμηλούς τόνους : «Και πέρσι τέτοια εποχή ήμασταν ψηλά στην βαθμολογία. Στο ποδόσφαιρο ένας μήνας μπορεί να αλλάξει πολλά και να φέρει προβλήματα, πρέπει να είμαστε σοβαροί. Έχουμε παίξει 14 παιχνίδια μέχρι τώρα και είναι νωρίς για να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα».


2 σχόλια:

Stelios είπε...

ap auth th roma einai ligos enas pontos! den prepei na nai euxaristhmenoi! alla vevaia etsi opws ekselixthke to match, as krathsoume to oti eimaste ahtthtoi! pantws sugxarhthria k stous duo portiero!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου Στέλιο ότι ένας πόντος με αυτή τη Ρόμα είναι πολύ λίγος αλλά πρέπει να πούμε ότι και η Γιούβε σήμερα είχε σε κακή μέρα τους μέσους της (Πίρλο με αρκετές λάθος πάσες, Μαρκίσιο που δεν πήρε ούτε μια πρωτοβουλία και Βιντάλ με αρκετά λάθη) και αν δεν ήταν ο Μπουφόν να πιάσει το πέναλτυ του Τόττι πολύ φοβάμαι ότι ούτε τον έναν πόντο θα παίρναμε.
Το καλό με την ομάδα φέτος είναι ότι αντιδράει και δεν χάνει την πίστη της.