JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δάσκαλος Πίρλο.


Πολλοί άνθρωποι, ακόμη και δημοφιλείς ποδοσφαιριστές, μπορούν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από έναν πρωταθλητή σαν τον Πίρλο. Όμως, η διδασκαλία του θα είναι πιο πολύτιμη για τους μικρούς της Γιουβέντους που είναι γεννημένοι το 2003, που σήμερα απόλαυσαν ένα πραγματικό μάθημα που έδωσε σε αυτούς ο Αντρέα Πίρλο.

Σήμερα, ο Πίρλο ντυμένος από την πλευρά του δασκάλου έδωσε τα φώτα του και τις εμπειρίες του στους «Formazione Juventus», που διοργανώθηκε από το σύλλογο για τα παιδιά του τομέα νέων της ομάδας. Μετά οι Conte και Pepe, συμμετείχε στην τρίτη συνάντηση της «IlGruppo si racconta», της οποίας τα θέματα συντόνισε ο δημοσιογράφος του «Juventus Channel» Paolo Rossi.

Ο Andrea μίλησε για την προσωπική του εμπειρία ως επαγγελματίας, ξεκινώντας από την αρχή της περιπέτειας του στον κόσμο του ποδοσφαίρου, από τότε που εντάχθηκε στους μικρούς της Μπρέσια, όταν ήταν μόλις10 ετών, να πάρει στη συνέχεια την ευκαιρία και να κάνει το ντεμπούτο του στην Serie A επτά σεζόν αργότερα με τη φανέλα της ίδιας ομάδας.

Τα παιδιά τον κοίταζαν και άκουγαν τα λόγια του με ένα εκστατικό τρόπο. Μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής ενός αθλητή, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου: από τη σημασία της μελέτης, τα συναισθήματα από τα πρώτα παιχνίδια, από τους προπονητές και τις μεταγραφές. Και για το πάθος που έχει μέσα του. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που επέτρεψαν στο παλικάρι από την Μπρέσια να γίνει Αντρέα Πίρλο :
«Από όταν ήμουν παιδί, πάντα ήξερα ότι το μέλλον μου θα είναι ως ποδοσφαιριστής - ομολόγησε ο μέσος - Έχω σπουδάσει επειδή ήταν δίκαιο και σημαντικό, αλλά πάντα ένιωθα μέσα μου ότι μπορούσα να το κάνω». Και με έναν παίκτη όπως ο Andrea, δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι 'αυτό ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: