JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ντελ Πιέρο: "Το ρεκόρ; Το πιο σημαντικό οι βαθμοί της βαθμολογίας "


Ο αρχηγός της Γιουβέντους στον αγώνα με τη Napoli συμπλήρωσε 700 συμμετοχές αλλά είπε ότι άλλα είναι πιο σημαντικά : «Με τη Νάπολι πήραμε ένα βαθμό που τον αξίζαμε. Η εμφάνιση και η επιστροφή μας στο San Paolo έχει κάτι παραπάνω πέρα ​​από το αποτέλεσμα και θα ήταν καλό να κρατήσουμε αυτό το πάθος και ακόμα περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο μας κατά της Cesena. Οι 700 εμφανίσεις; Υπάρχουν περισσότερες εμφανίσεις, αλλά οι αριθμοί που με ενδιαφέρουν τώρα είναι εκείνοι οι βαθμοί της βαθμολογίας!».

Ο Alessandro Del Piero μίλησε για το παιχνίδι : «Τι έχουμε επιτύχει κατά της Napoli πήραμε ένα βαθμό που τον αξίζαμε. Ξέρεις, δεν είμαι αυτός που αγαπάει τις γιορτές, πόσο μάλλον την τρέχουσα σεζόν και μετά από μια ισοπαλία, αλλά η εμφάνιση και η επιστροφή στο San Paolo έχει κάτι παραπάνω πέρα από το αποτέλεσμα και θα ήταν καλό να κρατήσουμε αυτό το πάθος και ακόμα περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο μας κατά της Cesena».

Αναπόφευκτη ήταν η ερώτηση, καθώς ο Άλεξ με την είσοδό του στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά του αγώνα κατά της Νάπολι, του χάρισε 700 εμφανίσεις με μια ομάδα λέσχη : «Με την είσοδο μου στο γήπεδο χθες, έφτασα στις 700 εμφανίσεις για μια ομάδα club (686 με τη Γιουβέντους, 14 με την Πάντοβα ). Στην πραγματικότητα, ο συνολικός αριθμός επαγγελματικών παιχνιδιών είναι υψηλότερος, και υπερβεί τις 800 εμφανίσεις (για να είμαστε ακριβείς, 802 είναι όλες η μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένων 11 στην Εθνική Under 21 και 91 με τη φανέλα της εθνικής ομάδας). Είναι ένα κίνητρο για να μπω και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ... αλλά οι αριθμοί που με ενδιαφέρουν τώρα είναι εκείνοι οι βαθμοί της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: