JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Rambo Alex, 8 ράμματα στο πρόσωπο : χειρουργική επέμβαση στα αποδυτήρια.


Ο αρχηγός της Γιουβέντους αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Rossi στη μεσαία γραμμή μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στα αποδυτήρια που του έγιναν ράμματα στο κεφάλι.

Ο Alessandro Del Piero αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από οκτώ λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κατά το δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Rossi στη μεσαία γραμμή. «Ο παίκτης ποτέ δεν έχασε τις αισθήσεις του – αναφέρει η έκθεση του ιατρικού τιμ της Γιουβέντους - στην πληγή μπήκαν ράμματα και ήδη εξετάζεται, ο αρχηγός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περεταίρω εξετάσεις». Το βράδυ ο καπετάνιος εφαρμόζονται άλλα δύο σημεία στο νοσοκομείο για περαιτέρω έρευνα.

Μετά την έγκαιρη παρέμβαση της ομάδας του Ερυθρού Σταυρού που συντονίζεται από τον Δρ Cencio, στο τραύμα μπήκαν 8 ράμματα και φαρμακούχων - από τον Δρ Μαρκ Fraccalvieri χειρουργός Πλαστική και ιατρικού προσωπικού της Γιουβέντους. Ο παίκτης έχει στη συνέχεια πραγματοποίησε μια αξονική τομογραφία του κρανίου στην Κλινική Fornaca και τον επισκέφτηκε ο καθηγητής νευροχειρουργός Benech, αξιόπιστος της Γιουβέντους. Οι εξετάσεις έχουν αποκλείσει επιπλοκές.

Ο Del Piero είναι εντάξει, αλλά θα παραμείνει στην Κλινική Fornaca για απόψε και αύριο το πρωί θα διενεργήσει τον έλεγχο EEG.

Δεν υπάρχουν σχόλια: