JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Λίπι: "Γιουβέντους αναγεννήθηκε. Vidal σούπερ. Buffon επέστρεψε, Marchisio πρωταθλητής".


Το παιχνίδι στο San Paolo κατέστησε σαφές ότι η Νάπολη είναι τώρα έξω από το πρωτάθλημα η μάλλον πολύ δύσκολα θα μπορέσει να το διεκδικήσει. Στη δεύτερη περίπτωση η Juve έκανε κατανοητό ότι έχει πολλά βέλη στην φαρέτρα της και θα είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος για όλους φέτος, εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά τη κακή φυσική κατάσταση της Νάπολι μετά τον αγώνα του Champions League με μεγάλη αποφασιστικότητα και εξισορρόπησε το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά είναι η εγγύηση ότι η Γιουβέντους θα είναι σίγουρα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Ο "Μαρτσέλο Λίπι , πρώην προπονητής της Γιουβέντους και πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Πρωταθλητής Κόσμου το 2006, παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο «BBC», κατά την οποία επικεντρώθηκε στα κύρια θέματα της σημερινής Serie A και τόνισε τα πλεονεκτήματα της Γιουβέντους.

«Τα πλεονεκτήματα της Γιουβέντους; Πρώτον, η αγορά ποιοτικών παικτών. Στη συνέχεια, η καλύτερη αξιοποίηση του Μπουφόν, η εκρηκτική παρουσία του Marchisio, με πρωτόγνωρη αυτοπεποίθηση, η μεγάλη ικανότητα του προπονητή, το νέο γήπεδο, και ο Πίρλο που είναι μια μεγάλη αγορά άλλαξαν την εικόνα της ομάδας».

Στη συνέχεια μίλησε με καλά λόγια για κάποιους παίκτες παλιούς και νέους στην ομάδα :

«Ο Vidal, είναι μια έκπληξη: είναι πολύ ισχυρός, τρέχει πολύ και βοηθάει όλοι την ομάδα. Μαζί του η Γιούβε έχει μια καλά ισορροπημένη μεσαία γραμμή. Buffon; Επέστρεψε στον παλιό καλό του εαυτό. Η Μεγαλύτερη λύπη μου ήταν στο καταραμένο παιχνίδι εναντίον της Σλοβακίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου έχασα τον Gigi. Marchisio; Έγινε πρωταθλητής, έχει φτάσει στο επίπεδο των μεγάλων μέσων στην Ευρώπη. Επιπλέον, όταν τον κάλεσα για πρώτη φορά στην Εθνική τον είχα φανταστεί έτσι απλά, σαν τον Λάμπαρντ, Τζέραρντ. Άλλοι; Λοιπόν, ας μην ξεχνάμε τη διαθεσιμότητα του Κιελίνι, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε ήσυχα προς τα αριστερά. Ο Pepe, που η ποιότητα του χαρακτήρα του, και η βοήθεια του ως επιθετικός, είναι ένας παίκτης που προσφέρεται για πολλούς ρόλους. Αυτά τα πράγματα είναι σημάδια ότι η ομάδα είναι σκληρή, γιατί ο καθένας βάζει την ποιότητά του για την ομάδα».

Σε ερώτηση σχετικά με τον νέο προπονητή της ομάδας, ο Λίπι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του :

«Είναι έξυπνος, έξυπνος και αρμόδιος, ήταν οδηγός ήδη στην εποχή μου. Οι παίκτες λένε ότι έχει μια απίστευτη επιθυμία να κερδίσει και να προπονεί. Ο Antonio δεν είναι μόνο ένας ψυχολόγος που ξέρει πώς να μεταδώσει το πνεύμα του, αλλά κατάλαβε ότι η καλύτερη μορφή της ομάδας ήταν διαφορετική από αυτό που είχε κατά νου του, και το άλλαξε. Και είναι έξυπνος, όταν απορρίπτει τις συγκρίσεις με μένα, με τον Καπέλο, Μουρίνιο και Αντσελότι: γιατί θέλει πρώτα να κερδίσει κάτι».

Τέλος είπε και μερικά πράγματα για το νέο γήπεδο της ομάδας και για το ότι ο Conte έχει το χρόνο να χτίσει μια νέα ομάδα χωρίς να έχει υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα :

«Το νέο γήπεδο ήταν μια ένεση υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης. Είμαι ενθουσιασμένος που βρέθηκα στα εγκαίνια, με όλους τους μεγάλους του παρελθόντος της ομάδας. Αιφνιδιάστηκα από τους 40 000 ανθρώπους, οι παλιοί και νέοι παίκτες έχουν πραγματικά καταλάβει σε τι ομάδα είναι. Επίσης, το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να παίζει η ομάδα κάθε τρεις ημέρες επέτρεψε στον Conte να εργαστεί και να αναπτυχθεί η ομάδα πολύ καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: