JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

O Conte προειδοποιεί: «Θέλω το Κύπελλο, Storari, Krasic και Quagliarella βασικοί».


Το παιχνίδι με τους rossoblu θα είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσουν την κατάσταση τους από το πρώτο λεπτό παίκτες όπως ο Milos Krasic( όπου θα έχει την ευκαιρία να δείξει σημάδια ανάκαμψης ), ο Marco Storari, Sorensen, De Ceglie, Marrone και ο Fabio Quagliarella. Δελεαστική ευκαιρία για τον Quagliarella που στον αγώνα με την Cesena έδειξε καλά σημάδια ανάκαμψης. Όπως επίσης και για τον Krasic που θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να πείσει τον προπονητή του ότι έχει βρει τον εαυτό του. Από το πρώτο λεπτό θα αγωνιστεί και πάλι o Pazienza στο κέντρο (κατά της Ρόμα θα επιστρέψει στη θέση της μεσαίας γραμμής ο Πίρλο ) ενώ και ο νεαρός Marrone μάλλον θα είναι στο αρχικό σχήμα έκτος και αν ο Κόντε θελήσει να δώσει χρόνο στον Elia για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα καθίσει ο Marco Storari καθώς ο Buffon έμεινε εκτός αποστολής. Ο Lichtsteiner επίσης έμεινε εκτός και στη θέση του δεξιά θα παίξει ο νεαρός Δανός Sorensen, τη θέση του Κιελίνι αριστερά θα πάρει ο Paolo De Ceglie, Στο κέντρο της άμυνας, θα παίξει το ζευγάρι Bonucci-Barzagli. Στην μεσαία γραμμή, θα αγωνιστεί και πάλι o Pazienza , ο οποίος θα υποστηριχθεί από τον Giaccherini, κατά πάσα πιθανότητα, θα παίξει και ο νεαρός Luke Marrone από το πρώτο λεπτό, είναι βασικός με την Εθνική κάτω τον 21 του Ciro Ferrara. Μπροστά φαίνεται να υπάρχει μία μόνο αμφιβολία, με τον Κόντε να σκέφτεται αν θα χρησιμοποιήσει τον Alessandro Del Piero. Εάν το κάνει και τον βάλει να παίξει, τότε ο αρχηγός θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Estigarribia, κεντρικός επιθετικός θα είναι ο Quagliarella, με την υποστήριξη του Milos Krasic από τα δεξιά. Πολύ πιθανή είναι ακόμη μια απόρριψη για τον Eljero Elia, για τoν οποίo μπορεί να υπάρξει χώρος και χρόνος στο δεύτερο ημίχρονο. Θα δούμε το βράδυ ποιες θα είναι η τελικές αποφάσεις του Αντόνιο Κόντε.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα κατεβάσει απόψε ο Κόντε είναι :

Juventus (4-3-3): Storari, Sorensen, Barzagli, Bonucci, De Ceglie, Marrone, Pazienza, Giaccherini, Krasic, Quagliarella, Del Piero.

Αναπληρωματικοί : Manninger, Chiellini, Pepe, Marchisio, Elia, Estigarribia, Toni.

Δεν υπάρχουν σχόλια: