JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μια Γιούβε αμιγώς Ιταλική. 12 στους 14 χθες ήταν Ιταλοί.


Ο Marotta πάντοτε υποστήριζε, ότι πρέπει να είναι ιταλική η Γιουβέντους και εν μέρει αυτό αρχίζει να υλοποιείται. Μετρήστε χθες πόσοι Ιταλοί παίκτες πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο του Juventus Stadium  : Buffon, De Ceglie, Barzagli, Chiellini, Pirlo, Marchisio, Giaccherini, Pepe, Del Piero, Quagliarella, Matri, Pazienza. Προσθέστε έναν Ελβετό και έναν Παραγουανό και θα δείτε ότι το σχέδιο να γίνει η Γιούβε αμιγώς Ιταλική ομάδα αρχίζει να βγαίνει, 12 Ιταλοί και δύο αλλοδαποί, αριθμοί άλλων εποχών. 

Παλιότερα υπήρχαν στην ομάδα μόνο οι Platini και Boniek και όλοι οι άλλοι ήταν Ιταλοί αλλά αυτό ήταν τότε υποχρεωτικό καθώς δεν επιτρεπόταν να έχεις πάνω από δύο ξένους παίκτες. Χθες είδαμε μια έκδοση της Γιουβέντους με "ιταλικό στυλ», η οποία έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και χωρίς πολλούς ξένους παίκτες. 

Bravissimo στον Conte που κατάφερε να καλύψει πολύ καλά τις απουσίες των Vucinic, Vidal και Bonucci χωρίς να φαίνεται στο γήπεδο η απουσία τους. Μια ομάδα που ξέρει πώς να κερδίσει έναν αγώνα, που δείχνει μια καλή νοοτροπία και που κάνει ευτυχισμένο τον Τσέζαρε Πραντέλι καθώς βλέπει να έχει πολλές επιλογές για την εθνική ομάδα με παίκτες που η Γιούβε τους εμπιστεύεται. 

Τώρα τίθεται το εξής ερώτημα φυσικά, αγαπητέ Abete, αγαπητέ Petrucci, μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε μια ανάσα δικαιοσύνης και ισότητας στο ιταλικό ποδόδφαιρο?, τουλάχιστον αυτή θα ήταν μια καλή χειρονομία από πλευρά σας κύριοι, σε μια ομάδα που σε όλη την ιστορία της έχει δοξάσει το ιταλικό ποδόσφαιρο και σε συλλογικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

6 σχόλια:

Xristos είπε...

na pou exei kai dikio se ena pragma o marotta

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΒΙΑΙΩΣ ΤΟ 2006 ΞΕΚΙΝΗΣΕ...Γ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΓΙΟΥΒΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Νο 1 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ.

Κωνσταντινος είπε...

Δεν νομιζω πως μπορει να γινει μεγαλη ομαδα μονο με ιταλους παικτες γιατι πολλυ απλα δεν υπαρχουν μεγαλοι παικτικα ιταλοι ποδοσφαιριστες,τουλαχιστον προς το παρον.Η ιταλια δεν βγαζει αλλο μεγαλους ποδοσφαιριστες,ισως σε μερικα χρονια αυτο να αλλαξει αλλα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κατι το αξιολογο εκτος απο τον τζιοβι που και αυτον δεν τον λες ταλεντο (οχι πια)
Η γιουβε αυτη τη στιγμη εχει μονο 2 πολυ μεγαλους ποδοσφαιριστες και αυτοι ειναι ο πιρλο και ο μπυφον(δεν βαζω τον αλεξανδρο γιατι ειναι μεγαλος πια σε ηλικια).
Θα πρεπει να παρουμε ετοιμους παικτες αξιας του χρονου ειδικα αν βγουμε στο τσαμπιονς λιγκ γιατι δεν μπορεις να παιζεις με πεπε και τζιακερινι στα πλαγια απεναντι σε ομαδες σαν τη μπαρτσα,ρεαλ,μπαγερν και τις υπολοιπες αγγλικες ομαδες.

Stelios είπε...

kala ta les kwstantine! kai me ta back pou exoume as ta vrasta...! ola kala gia fetos k euxomai na exoume aisio telos, alla mhn ksexname oti sto italiko prwta8lhma paizoume pou twra arxizei na anakamptei, k xtes wraia mpala paiksane alla apenanti sth...novara... vevvaia einai polu nwris gia metagrafologia alla egw 8a h8ela enan kalo paikth twra ta xristouigenna (gia na sigourepsoume to scudetto) k to kalokoairi polu prosoxh giati vgainoume sto ch.l pali k ekei exei pio megala psaria! vevaia den kserw an mporw na perimenw polla ap ton karafla....

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Το αρθρο ανοιγει μεγαλη και πολυσυνθετη κουβεντα!

Για την περιπτωση των πολλων Ιταλων τα πραγματα ειναι οπως τα λενε οι Κων/νος και ο Στελιος!Οκ...εως ενος σημειου καλο και αξιο αναφορας οι πολλοι Ιταλοι στην ομαδα,σπανιο στην εποχη μας αλλα δεν με ''συγκινει" κιολας!Πρωσοπικα με ενδιαφερει να χει η ομαδα μου πραγματικα καλους και μεγαλους παικτες και ας ειναι απο ζουαζηλανδη!Αυτοι θα σου φερουν τιτλους...

Τωρα σχολιαζοντας τις δυο τελευταιες παραγραφους του αρθρου πολλοι θα διαφωνησετε με αυτο που θα πω αλλα ειναι η γνωμη μου....

Θα μουν πολυ περηφανος για την οποια διοικηση μου,οταν μετα απο αυτη τη σκευωρια που στηθηκε εναντιον της Γιουβε ,προσπαθωντας να διεκδικησει το δικιο της θα εφτανε στο σημειο εκτος των δικαστικων μαχων να αποσυρει ολους τους παικτες της απο την εθνικη ομαδα!

mike_bianconero είπε...

Λοιπον,κατα την αποψη μου που παιδες με μετριους Ιταλους δεν παμε πουθενα εννοω περισσοτερο το περσυνο ροστερ της ομαδας και οχι τοσο το φετινο αυτα θα πω για τωρα δεν θελω αν εμβαθυνω...
Τελος να πω πως οσο λατρης του Ιταλικου πρωταθληματος κι αν ειμαι(και αν ειστε βεβαια)κακα τα ψεματα η Ιταλια εχει σταματησει να βγαζει τις παιχταρες που εβγαζε παλια...Η γενια των "σουπερσταρ" σταματησε στον Πιρλο,τον Αλεξ,τον Τοτι,τον Ντι Ναταλε,τον Μπουφον και μερικους αλλους....Η συγχρονη Ιταλια δεν εχει να δειξει πολλα ποσο μαλλον σε συγκριση με τις παλαιοτερες φουρνιες δυστυχως δεν βλεπω να βγαινουν ηγετες πλεον απο τις Ιταλικες ομαδες(αποψη μου παντα)