JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Βούτσινιτς 20 ημέρες έξω.


Ο Μαυροβούνιος επιθετικός υποβλήθηκε σε υπέρηχο σήμερα το πρωί ο οποίος επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους για ζημιά που θα κρατήσει τον παίκτη 20 μέρες εκτός δράσης.

«Τραυματισμό των μυών στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού του ποδιού». Αυτό είναι το αποτέλεσμα των υπερήχων που έχει υποβληθεί σήμερα το πρωί ο Μίρκο Βούτσινιτς στο Ινστιτούτο Ιατρικής Άθλησης του Τορίνο. Ο επιθετικός της Γιουβέντους θα μείνει 20 ημέρες εκτός. Η δήλωση της Γιουβέντους: " Η Γιουβέντους θα είναι χωρίς τον Βούτσινιτς που θα κάνει με κάποια βιασύνη τις διακοπές των Χριστουγέννων ο επιθετικός σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα, από τον Δρ Giacchino, στο Ινστιτούτο Ιατρικής Άθλησης του Τορίνο. Η εξέταση αποκάλυψε ένα μυϊκό τραυματισμό στο μηριαίο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Η πρόγνωση για τον Μαυροβούνιο είναι 20 ημέρες εκτός. Ο παίκτης θα λείπει από τέσσερις αγώνες με Ρώμη, Novara και Ουντινέζε στη Serie A και Μπολόνια στο ιταλικό Κύπελλο. Το βράδυ τις Πέμπτη όπως όλα δείχνουν τη θέση θα πάρει ο Φάμπιο Κουλιαρέλα.

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ωρα να παρουν χρονο συμμετοχης ελια,κρασιτς και κουαλιαρελα!ειναι μεγαλη πολυτελεια να μην τους εχουμε χρησιμοποιησει ακομα αλλα ηρθε η ωρα γιατι τα συνεχη παιχνιδια θα στειλουν και αλλους εξω με τραυματισμους!
Περαστικα στον Βουτσινιτς και πισω γρηγορα γιατι η μεγαλη ποιοτητα του ειναι απαραιτητη!
Στοχος μεχρι το τελος της χρονιας οι τουλαχιστον 7 βαθμοι στους τρεις αγωνες πρωταθληματος ωστε να διατηηρηθουμε πρωτοι και φυσικα να περασουμε την μπολονια!