JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ήρθε και η σειρά της Ουντινέζε.



Και τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε και στην Ουντινέζε ποιος είναι το αφεντικό του φετινού Campionato, η Γιούβε θα ταξιδέψει στο Ούντινε με τον αέρα των 2 βαθμών που έχει διαφορά από Μίλαν και Ουντινέζε και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη έτσι ώστε να αφήσει 5 βαθμούς πίσω την Ουντινέζε και να περιμένει τυχών στραβοπάτημα της Μίλαν στην έδρα της Κάλιαρι (πράγμα δύσκολο με το σπρώξιμο που έχει από τη διαιτησία).

Η ομάδα έχει πολύ σταθερή απόδοση σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια και παίζει με πάθος μέχρι το τέλος όλων των αγώνων, ο Κόντε παίρνει άριστα στον τομέα της ψυχολογίας καθώς έχει κάνει όλους τους παίκτες να έχουν έναν άλλο αέρα στον αγωνιστικό χώρο. Στον αγώνα με τη Νοβάρα η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και ευτύχισε να ανοίξει νωρίς το σκορ με αποτέλεσμα να λυθούν τα πόδια των παικτών μας και να κάνουν πολλές ευκαιρίες, δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν άλλο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι την ώρα που ο Κουλιαρέλα σφράγισε τη νίκη.

Τώρα σειρά έχει η Ουντινέζε, για μένα είναι το τελευταίο crash test για την ομάδα, που αν καταφέρει να το περάσει θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για το Σκουντέτο, η μάλλον θα δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους ότι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν και να ξεπεράσουν τη Μεγάλη Κυρία. Πιστεύω πως ο Κόντε και οι παίκτες του είναι έτοιμοι ψυχικά και σωματικά να πάνε στο Φρίουλι και να πάρουν αυτό το παιχνίδι, μένει να το δούμε την Τετάρτη και στην πράξη.

Forza Juve, sempre e per sempre!!! 

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

ante mori omada kane to diplo sto friouli kai pame gia protathlima