JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αήττητος και πρώτος.


Αήττητος και πρώτος στην κατάταξη o Αντόνιο Κόντε εμφανίστηκε στο Sky να σχολιάσει τη νίκη της Γιουβέντους στο παιχνίδι με τη Νοβάρα, που υπογράφηκε από τους Pepe και Quagliarella. Ο προπονητής της Γιουβέντους κράτησε χαμηλούς τόνους αλλά η ομάδα του συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και παραμένει αήττητη για ακόμα ένα παιχνίδι. 


«Η μόνη λύση είναι να κάνουμε το τέρμα τους μεγαλύτερο», αστειεύτηκε ο Conte μετά το τελικό σφύριγμα.

Όποιος παίζει καλύτερα συνήθως κερδίζει αυτό είπε ο Κόντε ξεκινώντας τα όσα είπε στο Sky . «Είναι μέσα από τα αποτελέσματα της αναζήτησης που έρχονται από το παιχνίδι. Μπορεί επίσης να κερδίσεις χωρίς να παίζεις καλά, αλλά αυτό συμβαίνει μία ή δύο φορές, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός».

17 τελικές δημιούργησε η ομάδα , αλλά σκόραρε μόνο 2 γκολ: πρέπει να αλλάξει κάτι; «Το καλό είναι ότι δημιουργούμε τόσο πολλές ευκαιρίες. Το μειονέκτημα είναι ότι αφήσαμε το αποτέλεσμα στο 1-0 και μέχρι να έρθει το δεύτερο ανησυχήσαμε λίγο και αυτό δεν είναι καλό για όσους είναι στον πάγκο, επειδή όσοι παίζουν δεν συνειδητοποιούν το πώς βιώνουμε το παιχνίδι στον πάγκο, θα πρέπει να μεγαλώσουμε την εστία των αντιπάλων μας».

Τελικά επέστρεψε ο πραγματικός Quagliarella; «Ο Φάμπιο είναι ένας σημαντικός παίκτης. Δεν τον ετοιμάσαμε τόσους μήνες για να τον κάνουμε δώρο σε κανέναν, επιλέγω πάντα τους καλύτερους, όταν βλέπω ορισμένες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης και στους αγώνες, οι παίκτες κερδίσουν τη θέση τους». 

Μπουφόν και Ντελ Πιέρο. «Όταν έγινα προπονητής της Γιουβέντους, είναι αναπόφευκτο ότι είχα ως σημείο αναφοράς την «παλιά» φρουρά, όπως οι Del Piero και Buffon. Ξέρω την απόλυτη αξία αυτών των δύο παικτών, κυρίως στο γήπεδο αλλά και σε όλους τους τομείς, ξέρω τι μπορούν να δώσουν. Υπάρχουν δύο παίκτες που αισθάνονται σημαντικοί από όλες τις απόψεις, πέρα από τις τεχνικές επιλογές, οι οποίες είναι δευτερεύων παράγων. Θεωρώ ότι ο Gigi εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Συγχαρητήρια, επίσης θέλω να δώσω, στη Novara, διότι ήρθε στο Τορίνο για να παίξει το παιχνίδι της, ήταν ωραίο να βλέπεις αυτό το παιχνίδι μεταξύ Γιουβέντους και Νοβάρα». 

Επίσης σημαντικό είναι η τεχνικής φύσεως επιλογές του. «Έχω να κάνω τις επιλογές μου, δεν κάνω τον tifoso. Στόχος μου είναι στο γήπεδο να παίζει η καλύτερη ομάδα να είναι δυνατή και έτοιμη για τη νίκη». 

Caceres σας αρέσει; Ενίσχυση μπορεί να είναι σωστή; «Προτιμώ τα θηλυκά. Νομίζω ότι έχασα κάτι σε αυτές τις ημέρες. Έχω τόσες πολλές ευθύνες στους ώμους μου, ότι έχει σχέση με την αγορά παικτών την ευθύνη την έχουν οι Marotta και Guild». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: