JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μαρκίζιο: «Πρώτοι μέχρι τα Χριστούγεννα»


Την Γιουβέντους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μέχρι το τέλος της χρονιάς, θέλει ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ο άσος της «Μεγάλης Κυρίας», μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

«Είμαστε μια σπουδαία ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση στο τέλος του 2011», είπε αρχικά ο Μαρκίσιο στο «Sky Sport Italia».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τη Νοβάρα τόνισε: «Αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Δεν έχουν μαζέψει πολλούς πόντους, αλλά παίζουν ωραία μπάλα. Νίκησαν την Ίντερ, ενώ δυσκόλεψαν πολύ και την Νάπολι».

Τέλος, μίλησε για τους στόχους της «Μεγάλης Κυρίας»: «Πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν πρέπει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να καταστρέψουμε ό,τι φτιάχναμε όλη τη χρονιά. Έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε, αλλά βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο», είπε κλείνοντας.


Κουλιαρέλα: «Δεν αποχωρώ από την ομάδα».

Ο Ιταλός επιθετικός με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Γιουβέντους τον Ιανουάριο. Μετά τον σοβαρό του τραυματισμό ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός στην Γιουβέντους και αγωνίζεται περισσότερο ως αναπληρωματικός.


Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν δείχνει να απογοητεύεται από το συγκεκριμένο γεγονός και με δηλώσεις του, τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην «Μεγάλη Κυρία».

«Για να είμαι ειλικρινής δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποχωρήσω από την Γιουβέντους. Δεν μιλάω με κανέναν για αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ο Κόντε πάντα έδειχνε πίστη στις δυνατότητές μου», είπε αρχικά ο Ιταλός επιθετικός που έχει αγωνιστεί έξι φορές μέχρι στιγμής.

«Είναι φυσικό να θέλουν να παίξουν όλοι. Παρόλα αυτά αν είναι για το καλό της ομάδας, δέχομαι να κάθομαι στον πάγκο. Απλά προσπαθώ να είμαι έτοιμος όταν χρειαστεί», είπε συγκεκριμένα.


Κιελίνι: «Μόνο νίκες με τους... μικρούς»!

Να μην χάσει βαθμούς η Γιουβέντους με τις μικρές ομάδες του πρωταθλήματος, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θέλει ο αμυντικός της «Μεγάλης Κυρίας», Τζόρτζιο Κιελίνι.

«Ο Πίρλο μας έχει αλλάξει την εικόνα φέτος», είπε αρχικά ο 27χρονος μπακ για να συνεχίσει: «Και ο Κόντε έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά ο Πίρλο πραγματικά έχει αλλάξει την εικόνα μας προς το καλύτερο».

Στη συνέχεια, ο Κιελίνι τόνισε πως η νοοτροπία της «Γιούβε» έχει αλλάξει από την περσινή σεζόν. «Με τις μικρές ομάδες πέρυσι, χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας. Πλέον, έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να μην χάσουμε τέτοιους πολύτιμους βαθμούς μέσα στη σεζόν», συμπλήρωσε ο διεθνής Ιταλός αμυντικός.


Μπουφόν: «Δε θα με ενοχλούσε αν έσκαβε τη μπάλα»

Ο Μπουφόν, που φέτος έχει επιστρέψει στα γνωστά του επίπεδα μετά από δύο χρόνια τραυματισμών, ρωτήθηκε από Ιταλούς δημοσιογράφους για το αν θα τον ενοχλούσε το ενδεχόμενο ο Τότι να αποφασίσει να... σκάψει την μπάλα στο πέναλτι, λέγοντας:

«Έχω ξεπεράσει πλέον τέτοια θέματα. Αν το έκανε θα τον παραδεχόμουν για το θάρρος του γιατί το ματς ήταν στο 1-1, δεν είχε κριθεί. Δε θα με ενοχλούσε, όμως, γιατί είμαστε 15 χρόνια φίλοι και δε θα κρατούσα κακία».

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με το γεγονός ότι αν και θεωρείται ο καλύτερος τερματοφύλακας των τελευταίων δεκαετιών, το ποσοστό του στις αποκρούσεις των πέναλτι δεν είναι ανάλογο!

«Δεν καταλαβαίνω πως έχει βγει το συμπέρασμα ότι δεν τα πάω καλά στα πέναλτι. Θεωρώ ότι το ποσοστό μου είναι καλό. Σίγουρα, πάντως, υπάρχουν αυτή τη στιγμή άλλοι τερματοφύλακες που κάνουν εκπληκτικά πράγματα στα πέναλτι. Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς της Ουντινέζε και ο Στέφανο Σορεντίνο της Κιέβο είναι απίστευτοι», ήταν τα λόγια του γκολκίπερ της Γιούβε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: