JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτη και αήττητη η Γιούβε μετά τη λευκή ισοπαλία στο Φρίουλι.



Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ουντινέζε και Γιουβέντους τελείωσε στο 0-0 με τους «μπιανκονέρι» να «παραμένουν» στην κορυφή αλλά με συγκάτοικο τη Μίλαν πλέον. Στην πρώτη θέση λοιπόν του ιταλικού πρωταθλήματος παρέμεινε η Γιουβέντους η οποία για ακόμα μία φορά κατάφερε να φύγει αλώβητη από μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι το «Φρίουλι». Το τελικό 0-0 έφερε τους «μπιανκονέρι» μαζί με τη Μίλαν συγκάτοικο της, με την Ουντινέζε να ακολουθεί με δύο βαθμούς λιγότερους.


Σε ακόμα μία δύσκολη έδρα έπαιξε χωρίς φόβο και βγήκε μπροστά για να σκοράρει. Η Γιουβέντους ήταν σαφώς ανώτερη στο εξαναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής από την Ουντινέζε, την έκλεισε, δεν της επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι της και απειλήθηκε ελάχιστα. Το 0-0 στο «Φρίουλι» διατήρησε τους Μπιανκονέρι στην πρώτη θέση της Serie A, όμως πλέον έχουν συγκάτοικο στους 34 βαθμούς την Μίλαν, που την Τρίτη (20/12) κέρδισε την Κάλιαρι (0-2) στην Σαρδηνία.
Καλύτερα μπήκε στο ματς η ομάδα του Κόντε και έκλεισε τους γηπεδούχους. Η τριάδα Μαρκίζιο, Βιντάλ, Πίρλο κυριάρχησε στο κέντρο και μόλις στο 8' η Γιούβε έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Εστιγκαρίμπια βγήκε σε αντεπίθεση από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ του Μαρκίζιο με το εξωτερικό πέρασε λίγο έξω από την εστία του Χαντάνοβιτς. Οι Γιουβεντίνοι δοκίμαζαν τα πόδια τους από παντού, όμως ο Χαντάνοβιτς ήταν εκεί όλες τις φορές που χρειάστηκε και η Ουντινέζε απείλησε για μία και μοναδική φορά στο 12' μετά από τσαφ του Κιελίνι με τον Ισλα, όμως καθάρισε ο Μπουφόν. Η Γιούβε πίεσε ψηλά σε όλο το πρώτο μέρος όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη φάση.

Οι Μπιανκονέρι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 52' έχασαν ίσως την καλύτερη ευκαιρία στο ματς με τον Χαντάνοβιτς να μπλοκάρει την κεφαλιά του Κιελίνι. Όπως και στο πρώτο μέρος η Ουντινέζε σπανίως έβρισκε χώρους για να εκμεταλλευτεί την εκρηκτικότητά της και όσες φάσεις τελείωσε ο Ντι Νατάλε πήγαν στα χέρια του Μπουφόν ή άουτ. Από την άλλη τα μακρινά σουτ από Πέπε και Μαρκίζιο συνεχίζονταν για την Γιούβε, η οποία πήρε ώθηση μετά το 70' όταν ο αρνητικός Μάτρι έδωσε τη θέση του στον Κουαλιαρέλα, τον οποίο η άμυνα των «Φριουλιάνι» ένιωσε περισσότερο, αφού ο Μάτρι σε 71 λεπτά έκανε μόλις ένα σουτ στην εστία του Χαντάνοβιτς. Στο 81' μπήκε αλλαγή ο Ντελ Πιέρο στη θέση του πρώην παίκτης της Ουντινέζε, Πέπε, ο οποίος αποδοκιμάστηκε, όμως τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει. Το σερί των γηπεδούχων με 7x7 νίκες εντός έσπασε, όμως κράτησαν το «μηδέν» πίσω σε 6ο από τα 8 τελευταία ματς και είναι πλέον στο -2 από Γιούβε και Μίλαν και στο +3 από την 4η Λάτσιο, που έχει ματς λιγότερο.

Το δικό μου συμπέρασμα από το ματς είναι ότι σήμερα ήταν πολύ κακός ο Μάτρι που δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα, ο Εστιγκαρίμπια εκτός από μια δυο καλές προσπάθειες δεν έδωσε και τίποτα το ιδιαίτερο στον ματς, οι Βιντάλ Μαρκίσιο και Πίρλο ήταν καλοί αλλά θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω για να φύγει η Γιούβε με τη νίκη,  οι άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν σταθερή,  καλός ο Κουαλιαρέλα που από την ώρα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο έδειξε πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του. Κάποιοι παίκτες δείχνουν να είναι κουρασμένοι και η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μια καλή ευκαιρία για αυτούς να πάρουν μερικές ανάσες. Κάποια στιγμή θα πρέπει ο Κόντε να αρχίσει να εμπιστεύεται και άλλους παίκτες διότι το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ και δεν νομίζω να καταφέρει να βγάλει όλο αυτό το μαραθώνιο με τους ίδιους παίκτες. Ο Μίστερ ξέρει και ελπίζω να το κάνει σύντομα γιατί είναι κρίμα να έχουμε παίκτες 15 εκατ. και να τους βλέπουμε στον πάγκο η στην κερκίδα, πρέπει να τους δώσει κάποιες ευκαιρίες έτσι ώστε να τους έχει ετοιμοπόλεμους όταν θα τους έχει ανάγκη η ομάδα γιατί όπως είπα και πιο πάνω ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει όλοι οι παίκτες να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και να μπουν στο κλίμα της ομάδας.  Όλα καλά μέχρι τώρα θα κάνουμε γιορτές στην κορυφή του Campionato και θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους όλοι οι παίκτες μας


Μετά από εφτά παιχνίδια στο Φρίουλι η Ουντινέζε έχασε τους 2 πρώτους βαθμούς της καθώς μέχρι σήμερα είχε το απόλυτο με εφτά νίκες.

UDINESE-JUVENTUS 0-0

Κίτρινες κάρτες: 40' Basta, 42' Pinzi, 49' Isla (Udinese) - 43' Vidal (Juventus)
Διαιτητής: Paolo Tagliavento . Επόπτες: Andrea Padovan, Mauro Tonolini. Τέταρτος: Andrea Romeo.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Φερονέτι, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Ίσλα, Πίντσι, Ασαμόα, Αρμέρο, Ντι Νατάλε, Αμπντί (85’ Φλόρο Φλόρες)
Προπονητής: Francesco Guidolin.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχστάινερ, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίσιο, Εστιγκαρίμπια (90’ Ντε Τσέλιε), Πέπε (80’ Ντελ Πιέρο), Μάτρι (71’ Κουαλιαρέλα)
Προπονητής: Antonio Conte.

3 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Kala xristougenna kai kalh prwtoxronia filtate Ntinara alla kai se olous tous JUVENTINOUS me ugeia panw ap'ola.

xristos tz. είπε...

juventinos29:opws ta les einai kwsta...dn peirazei...as xekourastoun twra giati tous perimenei golgothas...theloume k 1-2 metagrafes paidia...kale giortes s olous mages finno alla fine forza juventus

Juve-ntinos.!!! είπε...

Καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία.