JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Juventus vs Cesena 2-0, στο +2 από Μίλαν και Ουντινέζε.


Άλλη μια νίκη για τη Γιούβε που την διατηρεί στην κορυφή και συνεχίσει να παραμένει αήττητη με τα γκολ του Μαρκίσιο στο 72΄και του Βιντάλ στο 83΄ με πέναλτυ που κέρδισε ο Τζιακερίνι μετά από πολύ καιρό (είχε ξεχάσει η Γιούβε τη είναι η άσπρη βούλα ), ένα παιχνίδι που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Μεγάλη Κυρία που είχε τον έλεγχο του αγώνα με την κατοχή της μπάλας να φτάνει στο 77% , η Τσεζένα έπαιζε και με τους 11 παίκτες της πίσω από τη σέντρα και κατάφερε να αντέξει για 70 λεπτά, όμως το γκολ του Μαρκίζιο έβαλε της βάσεις για τη νίκης (2-0) και χάρισε στους Γιουβεντίνους για άλλη μια βραδιά χαρά.

Ο Ιταλός μέσος ανάγκασε τον Κόντε να πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ του αφού έβλεπε την ομάδα να μην μπορεί να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας που έπαιζε απ’ την αρχή η Τσεζένα και το ματς μύριζε πολύ γκέλα για τη Γιούβε, όμως ο Μαρκίσιο και οι συμπαίκτες απέδειξαν και απόψε ότι είναι έτοιμοι για το βήμα παραπάνω και πάντα βρίσκουν λύσεις στα όποια προβλήματα έχουν στα ματς που έχουν παίξει μέχρι τώρα, έτσι η Γιούβε επιστρέφει στην κορυφή στην οποία βρισκόταν από την Παρασκευή το βράδυ (02/12) η Μίλαν μετά το διπλό με αντίπαλο την Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις». Οι Μπιανκονέρι πέτυχαν την πέμπτη νίκη τους εντός έδρας και παρέμειναν αήττητοι μετά από 13 αγώνες στην Serie A, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα επισκεφτούν ξανά το «Ολίμπικο» για να παίξουν με την Ρόμα σε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας.

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν η Γιουβέντους παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Αντρέα Πίρλο, ενώ ο Μαρκίζιο επέστρεψε και είχε δίπλα του τον Πατσιέντζα, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός. Ο Αλεσάντρο Μάτρι έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, η Τσεζένα, ήταν πολύ καλά παραταγμένη με σχεδόν όλους τους παίκτες κάτω από τη σέντρα και με πολύ αφοσίωση στα αμυντικά της καθήκοντα κρατούσε τους Μπιανκονέρι μακριά από την εστία του Αντονιόλι. Πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Μάτρι, που δεν βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα, έχασε νέα ευκαιρία μετά από σέντρα του Μαρκίζιο, ενώ κοντά στο γκολ βρέθηκαν μέσα σε ένα λεπτό Βούτσινιτς και Μπονούτσι. Το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 0-0.

Η Γιούβε μπήκε δυνατά και έχασε διπλή ευκαιρία με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Αντονιόλι σταμάτησε την προσπάθεια του Βούτσινιτς και στη συνέχεια αυτή του Πέπε. Στη θέση του Μαυροβούνιου πέρασε ο Ντελ Πιέρο, όμως στάθηκε πολύ άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από κλοτσιά που δέχτηκε και έγινε αλλαγή στην αλλαγή για να μπει ο Τζιακερίνι. Ο Πιντουρίκιο πραγματοποίησε την 500 εμφάνιση του σε αγώνα πρωταθλήματος σε Serie A και Serie B. Στο 65' ο Μπουφόν χρειάστηκε να επέμβει στη μια και μόνη φορά που απειλήθηκε στο δεύτερο μέρος και να νικήσει τον Μαρτίνιο σε αντεπίθεση, και επτά λεπτά αργότερα ο Μαρκίζιο με αριστερό σουτ λύτρωσε την Γιουβέντους στέλνωντας τον Κόντε να χτυπάει με τα χέρια τα πλέξιγκλας στο πάγκο! Δέκα λεπτά μετά, ο Αντονιόλι παραχώρησε πέναλτι και αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Τζιακερίνι μετά από σέντρα του Λιχτστάινερ. Ο Βιντάλ ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε από τη βούλα, σημειώνοντας το 300 γκολ στη φετινή Serie A.

JUVENTUS 2-0 CESENA

GOALS : Marchisio 72, Vidal 83 (πεν).

JUVENTUS
Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Vidal, Pazienza, Marchisio, Pepe, Matri. (Quagliarella 50), Vucinic (Del Piero 56, Giaccherini 63).
Substitutes not used: Storari, De Ceglie, Estigarribia, Krasic.

Manager : Conte

CESENA
Antonioli; Rossi, Von Bergen, Rodriguez, Lauro; Ghezzal, Guana, Parolo, Martinho (Candreva 78); Bogdani (Malonga 46, Eder 78), Mutu.
Substitutes not used: Calderoni, Ricci, Benalouane, L. Djokovic.
Manager : Arrigoni

REFEREE: Doveri
ASSISTANTS: Bianchi, De Pinto
FOURTH OFFICIAL: Russo

BOOKINGS: Ghezzal 15, Rossi 29
SENT OFF: Antonioli 83

Δεν υπάρχουν σχόλια: