JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Conte: "Πρέπει να συνεχίσει την ανάπτυξη"


Μετά από δύο δύσκολες δοκιμασίες μακριά από την έδρα της, την Κυριακή η Γιουβέντους επιστρέφει στις σπιτικές ανέσεις και οι άνδρες του Antonio Conte θέλουν να πετύχουν μια ακόμα νίκη με αντίπαλο την Cesena στο Juventus Stadium, και ο προπονητής επιμένει από την πλευρά του, ότι δεν θα πρέπει οι παίκτες του να επαναπαύονται στις δάφνες τους και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν την νίκη που μόνο στα χαρτιά είναι εύκολη.

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου το πρωί, ο Conte, δήλωσε:

«Όταν έγινα προπονητής της Γιουβέντους χάραξα μια επιλογή και τα βήματα που πρέπει να κάνουμε. Ο πρώτος στόχος ήταν να γίνουμε και πάλι ανταγωνιστική ομάδα, να έχουμε αξιοπιστία στα μάτια των υποστηρικτών μας και των αντιπάλων μας. Έχουμε καταφέρει τώρα να είμαστε ανταγωνιστική ομάδα και σας λέω πως δεν ήταν εύκολο. Τώρα υπάρχει το δεύτερο που πρέπει να πετύχουμε : θα πρέπει να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητα μας, κάτι που δεν κατάφερε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι η επιθυμία και η συγκέντρωση που απαιτούνται για να το επιτύχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την ανάπτυξη».

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα της σεζόν, η Μίλαν είναι τώρα σε πλήρη φόρμα και βρίσκονται από χθες το βράδυ στην πρώτη θέση με τη νίκη 2-0 επί της Τζένοα. Ο Rossonero προπονητής Massimiliano Allegri σχολιάζοντας πρόσφατα είπε ότι η Γιουβέντους είναι φαβορί για το σκουντέτο. Ένα σχόλιο που αμέσως αναιρείται από τον Conte:

«Η Μίλαν κέρδισε το σκουντέτο πέρυσι και αυτήν είναι που αρχίζει από αυτή τη βάση. Αντ 'αυτού, εμείς είμαστε που προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες χρονιές που τερματίσαμε στην έβδομη θέση. Αλλά για όνομα του συλλόγου μας είναι σωστό και θα πρέπει η Γιουβέντους να είναι μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο».

Η δραματική εξέλιξη του ματς στη Νάπολη και τα όσα είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια στην του ημιχρόνου και το σύστημα του υπερασπίστηκε ο Conte. Και όντως στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια άλλη Γιουβέντους που φαινόταν εντελώς διαφορετική αν και δεν είχε καμιά αλλαγή παικτών, ο 42χρονος αποκάλυψε το μυστικό πίσω από την εκπληκτική αναγέννηση της ομάδας στο δεύτερο μέρος :

«Εγώ απλώς μίλησα στους παίκτες στο ημίχρονο. Τους είπα πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το σύστημα τους είπα ότι θα συνεχίσουν οι ίδιοι και στο δεύτερο ημίχρονο και θα αποδειχθεί αυτό. Τρέξαμε περισσότερο παρά το γεγονός ότι δεν διαθέταμε ένα φυσικό πλεονέκτημα, είχαμε τον ίδιο χρόνο που είχε και η Napoli για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι».

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Αντρέα Πίρλο στο San Paolo θα τον κάνει να δει το παιχνίδι της Κυριακής από τις εξέδρες του γηπέδου. Ενώ ο Conte παραδέχεται ότι η μεσαία γραμμή γενικά δεν θα πρέπει να έχει προβλήματα, και επίσης είναι σε θέση να υπολογίζουν στην επιστροφή του Claudio Marchisio, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα της Τρίτης. Καταλήγοντας :

«Ο Πίρλο δεν θα είναι στη διάθεση μας, αλλά έχω πίστη σε όποιον και κληθεί να παίξει, επειδή είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δώσει το 120% για να αντισταθμίσει την απουσία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: