JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη και παραμονή στην κορυφή, Γιουβέντους - Νοβάρα 2-0.



Με το γκολ του Πέπε η Γιούβε άνοιξε το σκορ (4 λεπτό) και με τον Κουλιαρέλα (75 λεπτό) που σκόραρε μετά από ένα χρόνο, η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Νοβάρα και παραμένει στην κορυφή του Campionato!

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκίνησε το παιχνίδι με αλλαγές στην 11άδα, έχοντας τους Ντελ Πιέρο και Κουλιαρέλα στην επίθεση και αφήνοντας τον Μάτρι στον πάγκο. Ο Κιελίνι έπαιξε στόπερ δίπλα στον Μπαρτσάλι λόγω της τιμωρίας του Μπονούτσι και ο Ντε Τσέλιε ήταν αριστερός μπακ και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Πέπε  για το πρώτο γκολ. Ωραίο γύρισμα στο 4ο λεπτό, κοντινό πλασέ του Πέπε και 1-0 για τη Γιουβέντους, που λίγο πριν έχασε τεράστια ευκαιρία στο 2' με τον Μαρκίζιο!

Παίρνοντας το προβάδισμα από τόσο νωρίς η Μεγάλη Κυρία βρήκε τους χώρους για να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα και χωρίς καμία υπερβολή το σκορ θα μπορούσε να είναι και... 4-0 στο ημίχρονο! Οι Μπιανκονέρι έπαιζαν στο μισό γήπεδο την Νοβάρα, άνοιγαν συνεχώς την αντίπαλη άμυνα αλλά η μπάλα δεν πήγαινε στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα Ουικάνι να κάνει σωρεία επεμβάσεων.

Η εικόνα παρέμεινε η ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Γιουβέντους να είναι συνεχώς μπροστά και να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τους Ντελ Πιέρο, Πέπε και Κουαλιαρέλα. Ειδικά ο αρχηγός της Γιούβε σε κάποια στιγμή... έβαλε τα γέλια βλέποντας την μπάλα να μην πάει με τίποτα στα δίχτυα, ό,τι κι αν δοκίμαζε, αν λκαι σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να σκοράρει αν ο Πέπε έδινε πιο νωρίς την πάσα!

Το 2-0, τελικά, ήρθε στο 75' με την κεφαλιά του Κουαλιαρέλα μετά από κόρνερ, με τον επιθετικό της Μεγάλης Κυρίας να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ μετά από ένα χρόνο, αφήνοντας έτσι οριστικά πίσω τον εφιάλτη του σοβαρού τραυματισμού. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή η Γιούβε είχε κι άλλες ευκαιρίες αλλά τελικά και το 2-0 έκανε τη δουλειά του, υπό την έννοια ότι η ομάδα του Κόντε έπιασε ξανά κορυφή και θα πάει με τον αέρα της κορυφής για τον αγώνα στο Φρίουλι να αντιμετωπίσει την Ουντινέζε.


JUVENTUS 2-0 NOVARA


















GOALS: Pepe 4, Quagliarella 75


JUVENTUS
Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Pirlo (Pazienza 80), Giaccherini, Pepe, Quagliarella (Matri 77), Del Piero (Estigarribia 64)


Substitutes not used: Storari, Sorensen, Elia, Toni.
Manager: Conte


NOVARA
Ujkani, Morganella, Dellafiore (Paci 21), Centurioni, Ludi, Gemiti, Marianini (Porcari 55), Radovanovic, Rigoni, Rubino (Mazzarani 76), Meggiorini


Substitutes not used: Fontana, Pinardi, Pesce, Granoche.
Manager: Tesser


REFEREE: Gervasoni
ASSISTANTS: Viazzi, Liberti
FOURTH OFFICIAL: Pinzani
BOOKINGS: Marianini 44, Centurioni 52, Giaccherini 60

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

ante kai tin tetarti diplo sto friouli kai protathlites xeimona. kai elpizo kai ton maio