JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Γιουβέντους πήρε Jean Mbida, προσπαθεί για Fredy Guarin, στάσιμο το θέμα Caceres.


Μετά τους Marco Boriello και Gabriel Pires Appelt (που από χθες είναι επίσημα συνδεδεμένος με την πρώτη ομάδα για να μπορέσει να πάρει τα διδάγματα του Αντρέα Πίρλο), η Γιουβέντους απέκτησε επίσης τον νεαρό Jean Mbida (21), αμυντικό της εθνικής νέων του Καμερούν που μεγάλωσε στη Βιτσέντζα και την Ιντερ : Μετά την κατάθεση του συμβολαίου του στο πρωτάθλημα, ο παίκτης θα δοθεί δανεικός μέχρι τον Ιούνιο, κατά πάσα πιθανότητα στη  Βιτσέντσα η οποία αγωνίζεται στη Serie B. 

Δεν υπάρχουν νέα στο μέτωπο της περίπτωσης του Caceres , όμως: οι συνομιλίες μεταξύ της Γιουβέντους και της Σεβίλλης συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να τα βρίσκουν καθώς οι Ισπανοί ζητούν ακόμη 11 εκατ. ευρώ, ενώ η Γιουβέντους προσφέρει έως 7-8 εκατ. Εναλλακτικά, πάντα παρακολουθούνται οι περιπτώσεις των Bocchetti και Bruno Alves , για τους οποίους έχει ανανεωθεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες.

Στη μεσαία γραμμή, όπως αναφέρεται από το «BBC» η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει επίσημη προσφορά προς την Πόρτο για τον Κολομβιανό μέσο Fredy Guarin. Θεωρούν τον παίκτη ως άλλον ένα «Vidal», ο παίκτης βρίσκεται σε προοπτική μεταγραφής για τον Ιούνιο, αλλά αν χαθεί ο Caceres θα υπάρχει επιπλέον χώρο για έναν ακόμα μη κοινοτικό και θα μπορούσε να γίνει  γρηγορότερα η μεταγραφή του. Σήμερα ή αύριο έρχεται ο πράκτορας του 25χρονού  Κολομβιανού μέσου, δικηγόρος Rocco Dozzini,  ο Ιταλός εκπρόσωπος του παίκτη: κατά τους ισχυρισμούς του, λέει ότι η Γιουβέντους είναι μπροστά από όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του παίκτη (υπάρχει ενδιαφέρον και από την Inter για τον παίκτη) και υπάρχει επίσης η διαθεσιμότητα της Πόρτο να τον πουλήσει. Ο Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους Marotta είναι έτοιμος να προτείνει στην Πόρτο να δοθεί ο παίκτης  με μορφή δανείου με δικαίωμα εξαγοράς στο τέλος του χρόνου : δύο εκατομμύρια άμεσα και 8-9 τον Ιούνιο. Μια σημαντική προσφορά, η οποία επί του παρόντος δεν πείθει τους ανθρώπους της Πόρτο που εκτιμούν τον παίκτη στα 13 εκατ. ευρώ. Η εντύπωση πάντως είναι ότι υπάρχει χώρος για διαπραγμάτευση, και ο παίκτης ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση των διαπραγματεύσεων: η προοπτική να παίξει για τη Γιουβέντους στο Champions League την επόμενη σεζόν, τον παρασύρει αρκετά στην απόφαση του.

Εναλλακτικά, τα ονόματα που είναι στην κυκλοφορία είναι πάντα τα ίδια : Pizarro , Matuzalem και Palombo , ενώ ο Montolivo φαίνεται τώρα να είναι παίκτης της Μίλαν (από την επόμενη σεζόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: