JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Κόντε : ''Δουλέψαμε σκληρά''.


Ο Προπονητής της Γιούβε Αντόνιο Κόντε μιλώντας στη συνέντευξη τύπου το πρωί, είπε: «Υπάρχουν πάντα κίνδυνοι που συνδέονται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ερχόμαστε από μια θετική περίοδο με 16 παιχνίδια αήττητη, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ξεκινώντας από αύριο. Έχουμε δουλέψει καλά όλες τις μέρες και πηγαίνουμε με τη σωστή νοοτροπία - είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα».

Ο 42χρονός συνέχισε λέγοντας μερικά πράγματα για τη Λέτσε που την ξέρει καλά:
«Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει ποιότητα, με παίκτες όπως Muriel, Di Michele, Olivera, Giacomazzi, Cuadrado ... στη Λέτσε δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, αλλά είναι πεινασμένοι για βαθμούς. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε Γιουβέντους και δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν».

Και συνέχισε μιλώντας για την εμπειρία που είχε η ομάδα στο Ντουμπάι: «Πρώτος μας στόχος ήταν να ξανακερδίσουμε την αξιοπιστία στα μάτια των οπαδών μας. Έχοντας δει την υποδοχή που είχαμε στο Ντουμπάι, θα έλεγα ότι είναι ήδη το έχουμε καταφέρει. Τώρα πρέπει να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας και αυτό το παιχνίδι πρέπει να είναι το πρώτο βήμα».

Ο Conte μίλησε και για την άφιξη του Μποριέλο από τη Ρόμα:
«Ο Marco είναι μια ακόμη εναλλακτική λύση. Ωστόσο, πρέπει ακόμα να μπει στη νοοτροπία και τα συστήματα της ομάδας. Επίσης, πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αναγκάσει με τον τρόπο του και να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα».

Η άφιξη του Μποριέλο θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό μεταξύ των επιθετικών για τις θέσεις στο αρχικό σχήμα και το αφεντικό της Juve κατέληξε λέγοντας για τη συμβολή του Alessandro Matri με τα έξι γκολ του μέχρι τώρα:
«Στην επίθεση μετράνε τα γκολ, αλλά και η απόδοση. Ο Matri κάνει ένα σημαντικό πρωτάθλημα, ως ένας σπουδαίος παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει φέτος να πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Εργάζεται σκληρά και δουλεύει καλά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: