JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Δυο μνηστήρες για Krasic.


Σύμφωνα με φήμες που βγαίνουν από το TuttoJuve.com η Αγγλία είναι πάντα ένας αγαπημένος προορισμός για την μετακίνηση του Krasic. Ο Σέρβος εξτρέμ έπαιξε στο Κυριακάτικο ματς με την Κάλιαρι, και είχε μια θαυμάσια ευκαιρία να σκοράρει και να ανεβάσει λίγο το ηθικό του και την εκτίμηση στα μάτια του Κόντε και όλων των φίλων της Γιουβέντους. Το αιτούμενο ποσό που θέλει η Γιουβέντους για να τον παραχωρήσει είναι πάνω από 15 εκατ. ευρώ: σίγουρα μακριά για τη μεγάλη πλειοψηφία των συλλόγων που φαίνεται να ενδιαφέρονται για αυτόν, εκτός από ομάδες της Τουρκίας και της Ρωσίας (στόχοι, ωστόσο, που δεν έχουν την έγκριση του παίκτη, ο οποίος έχει ήδη παίξει, για 7 χρόνια στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και θέλει περισσότερο να πάει στην Αγγλία.

Μέχρι σήμερα, οι δύο υποψήφιες ομάδες που θέλουν τον παίκτη: είναι οι Τότεναμ και Τσέλσι με την πρώτη να είναι πιο ζεστή για την απόκτηση του. Και οι δύο σύλλογοι που χαρακτηριστικό τους είναι το κύρος και η γοητεία της πόλης, που εκπροσωπούν (Λονδίνο), και οι δύο μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ηγεσίας της Γιουβέντους. Η Τόνεναμ  πρόκειται από τώρα να αγοράσει 4-5 παίκτες για να παλέψει για την τρίτη θέση που θα της δώσει την ευκαιρία να παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και σκέφτεται να κάνει δυνατές μεταγραφές. Ωστόσο, επικεντρώνει επί του παρόντος τις προσπάθειές της στην εξεύρεση ενώς  κεντρικού αμυντικού και θα μπορούσε τις τελευταίες ημέρες να κινηθεί για την απόκτηση του Krasic.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

katalava h tha ton poulisoun tzampa h tha ton exoume 2 xronia ston pagko k apla na plhrwnetai to exoume ksanadei to ergw. as elpisoume toulaxiston na paroun ton caceres kai an mporousan na paroun me liga lefta mias k ligei to sumvoleo tou to kalokairi ton montolivo tha htan oti kalhtero. kai to kalokairi aparetita aristero mpak megalis klashs k epithetiko pou na kanei ta panta na soutarei na ntriplarei k na vazei 20 gol to xrono. autes einai aparethtes metagrafes gia thn omada.