JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

8η ισοπαλία, πάντα στην κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ματς του Μιλάνου.


Η Γιουβέντους έκανε το ρεκόρ των 18 αγωνιστικών χωρίς ήττα αλλά προφανώς δεν το χαίρεται καθώς έχασε δύο βαθμούς στο εντός έδρας 1-1 με την Κάλιαρι! Μοιραίος ο Κράσιτς που θα μπορούσε να γίνει μάγκας αν στο τέλος κατάφερνε να πετύχει το γκολ και να χαρίσει στην ομάδα του τους 3 βαθμούς.

Το ματς στο Juventus Stadium άρχισε ιδανικά για την Μεγάλη Κυρία καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο  λεπτό. Οι Μπιανκονέρι έκρυψαν την μπάλα με πολύ καλές πάσες και τελικά ο Λιχτστάινερ έβγαλε τον Βούτσινιτς μόνο του προ κενής εστίας, ο Μαυροβούνιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για γράψει το 1-0. Η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και λίγο αργότερα ο Μάτρι είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ σε σουτ που δοκίμασε από το ύψος της περιοχής.

Σταδιακά η Κάλιαρι άρχισε να βγαίνει πιο συχνά μπροστά και ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μπονούτσι, για να απαντήσουν η Γιουβέντους με μία καλή ευκαιρία του Βιντάλ -μετά από νέο ωραίο ομαδικό συνδυασμό- αλλά και με μία του Πέπε, που έκανε αδύναμη κεφαλιά αν και ήταν μόνος προ του Αγκάτσι. Προς το τέλος του ημιχρόνου, πάντως, οι Σαρδήνιοι διαμαρτυρήθηκαν ξανά, ζητώντας χέρι του Πίρλο σε ένα σουτ του Κοσού.

Ένα άλλο σουτ του Κοσού, στο 48', βρήκε στόχο και η Κάλιαρι έκανε το 1-1 με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, μεταφέροντας το άγχος στους Μπιανκονέρι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διαμαρτυρήθηκε, με τη σειρά της, για πέναλτι στο 50' αλλά ο Μάτρι είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο και από εκείνο το σημείο ως και το τέλος του ματς το ματς μεταφέρθηκε στο μισό γήπεδο.

Η Γιουβέντους ήθελε το δεύτερο γκολ και πίεζε για αυτό αλλά δεν απέφευγε τα εύκολα λάθη, με συνέπεια η Κάλιαρι να κρατάει το 1-1 και να κερδίζει σε ψυχολογία όσο περνούσαν τα λεπτά. Ο Κόντε αντικατέστησε τον Μάτρι με τον Ντελ Πιέρο και πέρασε στο ματς και τους Κράσιτς και Μποριέλο, με τον τελευταίο να κάνει το ντεμπούτο του. Η Γιούβε πίεζε, προσπαθούσε για το γκολ αλλά ο Αγκάτσι στο 80' έκανε εκπληκτική επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Ντελ Πιέρο, για να έρθει η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Τορινέζους στο 94'!

Ο Κράσιτς δέχθηκε την πάσα και ήταν μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά προτίμησε να σουτάρει αμέσως και το έκανε και με το αριστερό σουτ, στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ, όπως απελπιστικός είναι και ο ίδιος φέτος κάθε φορά που χρησιμοποιείται... Στην τελευταία φάση του αγώνα οι Μπιανκονέρι είδαν τον Βιντάλ με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ και έτσι έχασαν δύο σημαντικούς βαθμούς, μένοντας στο 1-1...

JUVENTUS – CAGLIARI  1-1
GOALS: Vucinic 7, Cossu 48

JUVENTUS
Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, De Ceglie, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe (Del Piero 66), Matri (Krasic 71), Vucinic (Borriello 82).
Αναπληρωματικοί: Storari, Sorensen, Marrone, Estigarribia.
Προπονητής
: Conte

CAGLIARI
Agazzi, Pisano, Canini, Astori, Agostini, Dessena, Nainggolan, Ekdal, Cossu (El Kabir 74), Larrivey (Ariaudo 71), Ibarbo.
Αναπληρωματικοί: Avramov, Gozzi, Conti, Ceppelini, Thiago Ribeiro.
Προπονητής: Ballardini

Διαιτητής: Guida di Torre Annunziata
Βοηθοί: Alessandroni, Giallatini
Τέταρτος: Baracani
Κάρτες: Cossu 38, Matri 50, Barzagli 73, Dessena 91

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

auta pathaineis pou anti na exeis 2-3 kalous paixtes opws impra mazeueis olous tous metriou k kakous. an exeis 1-2 paixtarades se meres pou den trvaei h omada pou einai fusiologiko sou kanei mia atomikh prospathia k pairneis to mats. emeis tetio paixti den exoume auth ti stigmh. akoma k o pirlo den mporei monos tou na parei mats. theloume aparetita mprwsta 1-2 paixtes na kanoun tgn diafora auth th stigmh den exoume kanenan. me anan tetoio tha eixame glutwsei auta ta x me tis mikres omades

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ο Πιρλο του τελευταιου μηνα τουλαχιστον οχι μονο δεν ανηκει στους παικτες που θα παρει παιχνιδι μονος του αλλα στους παικτες που ειναι απογοητευση του αγωνα!
Με Ντετσελιε κορυφαιο της Γιουβε δεν κερδιζεις ουτε την αλμπινολεφε οχι την αξιολογη καλιαρι!
14-15 παικτες ολοι και ολοι λογικο να τα χουν παιξει!Ο Αντουαν πρεπει επτελους να δωσει χρονο και σε αλλους!
Απο μεταγραφες δε κινειται φυλλο και ειναι εξωφθαλμο οτι ποναμε σε πολλες θεσεις!Αλλα τι να περιμενεις απο Μαροτα εδω ακομα δεν εχει ξεφορτωθει αυτους που κανουν προπονησεις μονοι τους!
Σε περιπτωση ηττας της Μιλαν φοβαμαι οτι θα "θαφτει" το προβλημα της ομαδας μας λογο της πρωτιας μας και αυτο θα ναι τεραστιο λαθος!
Δε μπορω να κατηγορησω τους παικτες πολλοι φαινεται να ναι στα ορια τους,οι ευθυνες πλεον ειναι αλλου..

Xristos είπε...

ma einai dynaton afto to pragma re pousti mou? os pote tha sinexistei afto emeis na gamiomaste na kanoume efkairies kai oi alloi na kanoun mia kai dyo kai na mas vazoun goal? kapote prepei na stamatisei afti i koroidia