JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Conte: "Το παιχνίδι με την Ουντινέζε αξίζει 6 βαθμούς"


Μετά την πρόσφατη στέψη ως «Πρωταθλητές Χειμώνα», τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει η Γιουβέντους τις συναντήσεις με τον αέρα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκετε εκεί. Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι είναι αύριο ενάντια στην Ουντινέζε, οι οποία είναι στην τρίτη θέση και μόλις τρεις βαθμούς πίσω.

Η πρώτη σημαντική σύγκρουση του δεύτερου γύρου. Η πρώτη από τις 19 αγωνιστικές που απομένουν ακόμα μέχρι το τέλος και θα δούμε αν οι άνδρες του Antonio Conte είναι ικανοί να τελειώσουν πρώτη το φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Γιουβέντους δεν έκρυψε τη σημασία αυτής της συνάντησης κατά της ομάδας του Guidolin:

«Αυτός ο αγώνας έχει διπλή αξία, δίνει έξι βαθμούς αντί για τρεις. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και να παίξουμε με επιθετικό τρόπο. Η Ουντινέζε δεν είναι πλέον μια έκπληξη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Έχουν παραμείνει σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια, και πάντα δίνει μάχη να πετύχει θετικά αποτελέσματα. Πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι; Δυστυχώς, βιώνουμε μια άτυχη περίοδο όσον αφορά τους τραυματισμούς, και κάποιοι παίκτες δεν είναι σε φόρμα. Έχουμε μία ακόμη προπόνηση, αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση όλων των παικτών, προκειμένου να έχω στο γήπεδο αυτούς που μπορούν να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση».

Το μεγάλο ματς εναντίον της Ουντινέζε θα έρθει στο τέλος μια πολύ θετικής εβδομάδας, μετά τη νίκη στο Μπέργκαμο με 0-2 και το 3-0 σε βάρος της Ρόμα για το TIM Cup. Μια πολύ καλή περίοδο αλλά και πολύ δύσκολη, η οποία θα είναι αρκετά μεγάλη. 

«Αύριο θα παίξουμε με την Ουντινέζε. Την Τρίτη θα αντιμετωπίσουμε την Πάρμα. Στη συνέχεια, την Σιένα και γύρω από τις 8 Φεβρουαρίου, θα ταξιδέψουμε στο San Siro για το Coppa Italia και τον αγώνα με την Μίλαν. Θα παίξουμε πολλά παιχνίδια, καθιστώντας αναγκαίες κάποιες δοκιμές για το  υπόλοιπο της σεζόν. Ίσως εκείνοι που λένε ότι δεν παίζουν πάρα πολύ, θα αλλάξουν τα μυαλά τους. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική και όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους να παίξουν. Θέλω περισσότερες απαντήσεις, ακριβώς όπως συνέβη μέχρι τώρα».

Πολλές από τις τακτικές, καθώς και όλα τα παλικάρια, θα είναι θεμελιώδης. Ο Conte υπογράμμισε αυτή την πτυχή και, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανέφερε δύο παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν μια σημαντική συμβολή στη συνέχεια. Ο ένας είναι πρόσφατα στα φώτα της δημοσιότητας και προβολής και ο άλλος έχει μόλις επιστρέψει στο Τορίνο: Luca Marrone και Martin Caceres. 

«Από την αρχή της σεζόν, έχω σκεφτεί ότι ο Marrone είναι εξαιρετικό. Έπαιξε πολύ καλά στη Σιένα, όπου μου έκανε εντύπωση με τη στάση του σε μια ομάδα η οποία είναι υποχρεωμένη να κερδίσει. Όλοι η εμπιστοσύνη είναι στο πρόσωπό του, εκπροσωπεί το  παρόν και το μέλλον της Γιουβέντους. Αυτός θα πρέπει μόνο να κρατήσει τα πόδια του στο έδαφος, αλλά ως τώρα πάντα συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Επιπλέον, θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά, χωρίς παράπονα. Τώρα, μια δύσκολη στιγμή πλησιάζει: πρέπει να επιβεβαιώσει τον εαυτό του. Από την άλλη πλευρά, έχω γνωρίσει και εξέφρασε την ικανοποίησή μου για τον Caceres. Είχαμε μόνο πέντε αμυντικούς, και μια νέα μεταγραφή ήταν απαραίτητη. Έχουμε βρει έναν παίκτη που μπορεί ο ίδιος να προσαρμοστεί και να παίξει σε διαφορετικές θέσεις, αλλά και ένα παλικάρι που ήξερε ήδη τι εστί Γιουβέντους. Ως εκ τούτου ο ίδιος θα χρειαστεί μικρότερο χρονικό διάστημα για να εξοικειωθεί με την ομάδα. Ήρθε εδώ με τη σωστή στάση, έχει απολύτως την επίγνωση του γεγονότος ότι αυτός έχει εντάχθηκε στην ομάδα με την καλύτερη άμυνα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: