JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Juventus-Udinese 2-1, πάντα πρώτη με 2 γκολ του Matri.


Ο Αλεσάντρο Μάτρι επέστρεψε στο σκοράρισμα και με δύο δικά του γκολ η Γιουβέντους νίκησε -στο χιονισμένο Τορίνο- με 2-1 την Ουντινέζε και παραμένει στην κορυφή του Campionato!

Ο Αντόνιο Κόντε είχε πει την Παρασκευή ότι ο αγώνας με την Ουντινέζε άξιζε... έξι βαθμούς για τη Γιουβέντους καθώς η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν ήταν μόλις στο -3 πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Ένα ματς που έγινε υπό συνεχή χιονόπτωση, πράγμα που εξαρχής δυσκόλευε τους δύο αντιπάλους.

Η Μεγάλη Κυρία, πάντως, μπήκε καλά στον αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό από κάθετη μπαλιά ο Εστιγκαρίμπια βγήκε τετ α τετ αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε. Οι Τορινέζοι ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο και να κλείσουν τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο αλλά η Ουντινέζε δεν είναι τυχαία ομάδα και το απέδειξε παίρνοντας αυτή τον έλεγχο και απειλώντας με δύο πολύ καλά σουτ του Αρμέρο που απέκρουσε ο Μπουφόν. Μετά το 25λεπτο η Γιουβέντους πήρε ξανά την πρωτοβουλία, πίεσε και τελικά άνοιξε το σκορ στο 42'. Σέντρα του Εστιγκαρίμπια από αριστερά, κεφαλιά του Κουαλιαρέλα, απόκρουση του Χαντάνοβιτς και στην επαναφορά ο Μάτρι από κοντά έκανε το 1-0, με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο. Ο Γκουιντολίν στο ημίχρονο πέρασε τον Φλόρο Φλόρες αντί του Αμπντί για να τονώσει επιθετικά την ομάδα του και δικαιώθηκε στο 56', όταν σε μια αντεπίθεση ο... Φλόρο Φλόρες με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Μπουφόν για το 1-1. Ο Κόντε απάντησε με τον Μαρκίζιο αντί του Κουαλιαρέλα στο 61' και ο «Principino» ουσιαστικά με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, 62', πάσαρε στον Μάτρι που έκανε πολύ ωραία κίνηση και πλασέ για να γράψει το 2-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών! Αμέσως μετά ο Κόντε έριξε στο ματς και τον Πέπε αντί του κουρασμένου Εστιγκαρίμπια, η συνεχής χιονόπτωση δυσκόλευε και κούραζε πιο εύκολα τους παίκτες και η Γιουβέντους κατάφερε να διατηρήσει ουσιαστικά εύκολα το 2-1 καθώς η Ουντινέζε δεν έκανε κάποια καθαρή ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Με αυτή τη νίκη η Μεγάλη Κυρία πήγε στους 44 βαθμούς (40 η Μίλαν με ένα παιχνίδι λιγότερο), αφήνοντας την Ουντινέζε (38) στο -6 πλέον.


JUVENTUS 2-1 UDINESE
GOALS: Matri 42, Floro Flores 55, Matri 62

JUVENTUS
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner (De Ceglie 82), Vidal, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia (Pepe 64), Matri, Quagliarella (Marchisio 61).
Αναπληρωματικοί:Storari, Marrone, Del Piero, Borriello.
Manager: Conte

UDINESE
Handanovic, Ferronetti, Danilo, Domizzi (Batocchio 73), Basta, Isla (Pereyra 85), Fernandes, Armero, Pasquale, Abdi (Floro Flores 46), Di Natale.
Αναπληρωματικοί: Padelli,  Neuton, Ekstrand, Torje.
Manager: Guidolin

Διαιτητής: Valeri
Βοηθοί:
Faverani, Stefani
Τέτερτος:
Gervasoni

Κάρτες: Fernandes 19, Vidal 25, Giaccherini 34, Ferronetti 51, Isla 53, Armero 89

2 σχόλια:

Xristos είπε...

etsi. tous xorepse sto xioni o matri. na perasei o epomenos

Juve-ntinos.!!! είπε...

Φέτος έχουμε ψυχή και καρδιά και πουλάμε πολύ ακριβά το τομάρι μας, δεν κολλάμε και έχουμε τη θέληση και παίρνουμε τα παιχνίδια ακόμα και όταν στραβώνουν, θέλω να ευχηθώ να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητη έτσι για να το βουλώσουν όλοι, αλλά ο στόχος είναι να το πάρουμε.
Πάμε γερά κάθε αγωνιστική και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.