JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πέντε αποχωρήσεις και δυο μεταγραφές.

Σιγά σιγά η Γιουβέντους αρχίζει και ξεφορτώνεται ότι σκάρτο πράγμα έχει, ξεκίνησαν λοιπόν την επιχείρηση ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου υλικού που δεν υπολογιζόταν από τον Αντόνιο Κόντε και φαίνεται πως τα κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία. Έτσι, μετά τους Αμάουρι και Τόνι, την πόρτα της εξόδου είδα και οι Μάρκο Μότα, Βιτζέντζο Ιακουίντα και Μικέλε Πασιένζα. Ο 25χρονος Ιταλός Αμυντικός μετακόμισε στην Κατάνια δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, ο 32χρονός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσεζάνα και ο 29χρονός μέσος θα δοθεί δανεικός στην Ουντινέζε.



Στην Κατάνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Μότα. Ο Ιταλός άσος βρισκόταν στην σκιά του Λιχτστάινερ στην Γιουβέντους και αποφάσισε να αποχωρήσει από το Τορίνο. Ο ποδοσφαιριστής παρότι αποκτήθηκε με μεταγραφή το καλοκαίρι δεν υπολογιζόταν από τον Αντόνιο Κόντε και  αναμενόταν να αποχωρήσει τον Ιανουάριο με πιθανότερο προορισμό την Ισπανία.

Τελικά η Κατάνια ήταν αυτή που κινήθηκε αστραπιαία και τον έκλεισε μέχρι το τέλος της σεζόν.





Στην Τσεζένα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βιτσέντζο Ιακουίντα. Ο 32χρονος φορ είναι ο τελευταίος από το κύμα αποχωρήσεων της Γιουβέντους και συμφώνησε σε όλα με τη νεοφώτιστη ομάδα.

Ο 32χρονος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την Τσεζένα και θα την ενισχύσει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. 



Σε συμφωνία για τον δανεισμό του Μικέλε Πασιένζα ήρθαν Γιουβέντους και Ουντινέζε. Ο 29χρτονος μέσος παρότι μετακόμισε το καλοκαίρι στο Τορίνο δνε κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού κι έτσι μετακομίζει στο «Φρίουλι».
Οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε όλα για τον δανεισμό του 29χρονου μέσου μέχρι το τέλος και ο ποδοσφαιριστής μεταβαίνει στο Ούντινε για να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εκτός από την Ουντινέζε ενδιαφέρον είχαν δείξει και η Τζένοα, αλλά και η πρώην του ομάδα η Νάπολι, αλλά τελικά η Ουντινέζε ήταν αυτή που κατάφερε κι έκλεισε τον ποδοσφαιριστή.  Με την μεταγραφή του Πασιένζα οι αποχωρήσεις παικτών της Γιουβέντους έφτασαν τις πέντε τον Ιανουάριο.


Εκτός από πωλήσεις η Γιουβέντους αποφάσισε να ενισχυθεί κιόλας για το υπόλοιπο της σεζόν και εκτός από την απόκτηση του Μάρτιν Κάσερες, οι «μπιανκονέρι» σήμερα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σιμόνε Παντοϊν από την Αταλάντα για τα επόμενα πέντε χρόνια με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα πέντε εκατ. ευρώ.



Αυτό επιβεβαίωσε η Γιουβέντους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Ο 27χρονος χαφ έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Γηραιά Κυρία», η οποία έδωσε 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Ο πρώην παίκτης της Βιτσέντζα, ο οποίος γαλουχήθηκε στα τμήματα υποδομής της Αταλάντα και είναι γνωστός στον Αντόνιο Κόντε από τη θητεία του στον πάγκο της Αταλάντα  τη σεζόν 2009/2010, ανέβηκε στη λίστα της Γιουβέντους μετά την αποτυχία να πάρει τον Ράντζα Ναϊγκολάν από την Κάλιαρι και τον Βαλόν Μπεχραμί από τη Φιορεντίνα.

Τη φετινή σεζόν ο Παντοΐν έχει παίξει σε 20 ματς (1701 λεπτά συμμετοχής), έχοντας μία ασίστ στο ενεργητικό του.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

autos o pantoin axizei tpt re paidia; ton exei dei kaneis; den ton kserw katholou

Xristos είπε...

ela nte. ton kserei i mana tou?

Κωνσταντινος είπε...

Που παμε ρε κοντε με αυτους που μας φερνεις ?
Παντοιν για 5 χρονια,ρεε αυτοι ειναι για γελια.Πηραν τον μοτα το καλοκαιρι με μεταγραφη και τωρα τον δινουν δανεικο,το ιδιο με τον πατσιεντσα,ο ελια δεν εχει παιξει ουτε 90 λεπτα και κοστισε 9εκ.
Ελεος,και μη μου πει κανεις οτι αυτοι η παικτες δεν ηταν επιλογη του κοντε.....
Του χρονου να τους δω στο τλ οταν θα μαζευουμε ντορτια τη θα μας πουνε ???

Krike The Best είπε...

Ο Μοtta αποκτηθηκε το καλοκαιρι για να παει ως ανταλαγμα σε καποια μεταγραφη και οχι για να παιξει στην Γιουβε, Ο Πασιένζα ηρθε ως ελευθερος δεν υπολογιζονταν ως βασικος και εφυγε για τον μονο που εχεις δικιο ειναι ο Ελια. Ο Παντοιν ειναι καλος παικτης και παιζει και πολλες θεσεις αλλα μην βιαζομαστε ολοι στο χορταρι κρινονται.

magica juve είπε...

επισης τον μοτα τον πηραν γιατι εκτος του λιχσταινερ δεν υπηρχε αλλο δεξι μπακ στην ομαδα...βλεπεις τωρα που πηαραν κασερες που μπορει να παιξει και δεξια τον εστειλαν τον μοτα..στη θεση του πασιετζα πηραν τον παντοιν ο οποιος θα παιζει 5 λεπτα καθε 6 αγωνες και ο ελια δεν ηταν επιλογη του κοντε...

Κωνσταντινος είπε...

Δεκτο ρε παιδια οτι τον μοτα τον πηραν για να βοηθησει σαν ανταλλαγμα σε καποια μεταγραφη αλλα ηταν δυνατον να τον ζητησει καποια ομαδα μετα απο αυτη τη χαλια χρονια που εκανε με τη γιουβε ?
Ειλικρινα τωρα εσεις αν ειχατε μια ομαδα και σας εδινε η γιουβε το μοτα σαν ανταλλαγμα θα τον περνατε ???
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δωσαμε συνολο 7-8εκ για αυτον τον παικτη και δεν υπαρχει περιπτωση να τον πουλησουν ουτε 3....
Η ομαδες φτιαχνονται με λεφτα και οχι με στραγαλια....