JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Conte: «Είμαι απλά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα».


Ο Αντόνιο Κόντε ήταν σε κακή διάθεση μετά την ισοπαλία 1-1 το απόγευμα με την Κάλιαρι στο Juventus Stadium. Η 42χρονός προπονητής πιστεύει ότι η Γιουβέντους πρέπει να δείχνει περισσότερο φονικό ένστικτο μπροστά από το τέρμα, αλλά επιμένει ότι το απαιτούμενο πάθος και η διάθεση συνεχίσουν να υπάρχουν και είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι και από την προσπάθεια των παικτών του.

Μιλώντας μετά το τελικό σφύριγμα, ο Conte, δήλωσε: 
«Ξεκινήσαμε με εξαιρετικό τρόπο, αμέσως βγήκαμε μπροστά και πετύχαμε νωρίς το γκολ, παίξαμε καλά και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσουμε τα γκολ μας. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί και να μπορούμε να τελειώνουμε τις φάσεις στο παιχνίδι. Δυστυχώς παραχωρήσαμε το δικαίωμα στην Κάλιαρι κατά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να μας ισοφαρίσει και στη συνέχεια προσπαθήσαμε είχαμε ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι απογοητευμένος μόνο από το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να παραπονεθώ για τον ρυθμό και την προσπάθεια των παικτών μου».

«Ξέρω ότι έχουμε σπάσει ένα ρεκόρ που κρατούσε πολλά χρόνια και ότι βάλαμε στο αρχείο του συλλόγου τα 18 σερί ματς χωρίς ήττα», παραδέχτηκε. «Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε κάτι καλό, αν και θα προτιμούσα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πάμε στο Μπέργκαμο γνωρίζοντας ότι θα συναντήσουμε δυσκολίες, δεν υπάρχουν ποτέ εύκολα παιχνίδια - όπως απέδειξε και η  Λέτσε, που σήμερα πήγε και κέρδισε μέσα στη Φλωρεντία. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε».






Βούτσινιτς: "Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας"


Παρά το τρίτο γκολ του με τα χρώματα της Γιουβέντους, ο Μίρκο Βούτσινιτς ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία με την Κάλιαρι.

«Θα προτιμούσα να μην σκοράρω και η Γιουβέντους να κερδίσει», σχολίασε ο Μαυροβουνίου κατά το τελικό σφύριγμα.

Όταν ρωτήθηκε γιατί αφιέρωσε, το γκολ του ο 28χρονός προς τον προπονητής Massimo Carrera, ο επιθετικός απάντησε: 
«Προέβλεψε ότι θα σκοράρω και είπα ότι αν σκοράρω θα το γιορτάσω μαζί του. Είναι κρίμα γιατί είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας».

Η σημερινή ισοπαλία φέρνει την Γιουβέντους ένα βαθμό πάνω από την Μίλαν και είναι στην κορυφή του πίνακα και περιμένει την αναμέτρηση απόψε μεταξύ Μίλαν και Ίντερ.

«Είναι ένα πλήγμα για μας», παραδέχτηκε ο Βούτσινιτς. «Θα ήμασταν χαλαροί βλέποντας το αποψινό ντέρμπι του Μιλάνου. Τώρα, όμως, θα έχουμε την υποστήριξη μας στην Inter αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή του πίνακα».

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, ωστόσο, παραμένει αισιόδοξο και πιστεύει ότι με λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

«Κερδίσαμε στο Λέτσε και δεν ήταν εύκολο», κατέληξε. «Και σήμερα έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν βρίσκουμε εύκολα στόχο, και παρά το γεγονός ότι είχαμε πολλές ευκαιρίες δεν ήμασταν σε θέση να επωφεληθούμε από αυτές». 




Barzagli: «Θα πρέπει να κρατήσουμε υψηλό το επίπεδο συγκέντρωσης».


Προσοχή θέλει ο Andrea Barzagli καθώς το παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο εναντίον της Αταλάντα είναι κομβικό μετά την ισοπαλία 1-1 το απόγευμα κατά της Κάλιαρι.

«Είναι κρίμα να μην έχουμε κερδίσει», δήλωσε ο 30χρονός αμυντικός. «Αλλά θα συνεχίσουμε να κρατάμε το ηθικό και τα επίπεδα συγκέντρωσης υψηλά, γιατί έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο».

Ο κεντρικός αμυντικός πιστεύει ότι η Γιουβέντους κατέβαλε προσπάθεια να βγει μπροστά, αλλά κρατήθηκαν σε απόσταση από μια ισχυρή οπισθοφυλακή των Rossoblu.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες χωρίς να είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι περισσότερο από αυτό», και συνέχισε. «Η Κάλιαρι έπαιξε ένα μεγάλο παιχνίδι από αμυντικής άποψης. Δεν ήμασταν προσεκτικοί στα δέκα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και δεχτήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα στο παιχνίδι και με λίγη τύχη θα ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: