JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Αταλάντα - Γιουβέντους 21:45 ώρα Ελλάδας.


Τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή και θα την αναδείξει πρωταθλήτρια χειμώνα για πρώτη φορά μετά το 2006 θα κυνηγήσει η Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα στο καυτό «Ατλέτι Ατζούρι Ντ' Ιτάλια»!. Ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν είναι αλλά οι παίκτες της Γιούβε είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φύγουν νικητές από το γήπεδο, στις 21:45 ώρα Ελλάδας λοιπόν θα μάθουμε αν θα τα καταφέρουν.  

Οι Μπιανκονέρι δεν απέφυγαν την εντός έδρας γκέλα κόντρα στην Κάλιαρι και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ώστε να αναδειχθούν και πρωταθλητές χειμώνα για πρώτη φορά μετά το 2006. Η Γιουβέντους είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που δεν το έχει ξανακάνει (να φτάσει δηλαδή χωρίς ήττα ως τη 18η αγωνιστική) αλλά στο Μπέργκαμο δε θα είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία παρά μόνο με τη νίκη. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Ο Αντόνιο Κόντε, τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως δεν πρόκειται να μείνει ικανοποιημένος αν η Γιουβέντους δεν κατακτήσει τον φετινό τίτλο στην Ιταλία λέγοντας :  «Δεν θα δεχόμουνα την τρίτη θέση αν μου την πρόσφεραν τώρα. Είμαι υποχρεωμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαστε στην κορυφή επειδή έχουμε δείξει αποφασιστικότητα, ενθουσιασμό και θέληση για νίκες», ανέφερε αρχικά ο Κόντε.

Στη συνέχεια ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» επισήμανε:
«Έχουμε ακόμη το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος για να επιβεβαιώσουμε όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν θα είναι εύκολο».


ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:
Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ελία και Κουαλιαρέλα.


Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 0-0-3 (Ν-Ι-Η)
2010-11: -
2009-10: 2-5
2008-09: 1-3
2007-08: 0-4
2006-07: -
2005-06: -

Ο Κόντε πήρε μαζί του στην αποστολή της ομάδας 20 παίκτες : 1 Buffon, 3 Chiellini, 7 Pepe, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 De Ceglie, 14 Vucinic, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 21 Pirlo, 22 Vidal, 23 Borriello, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 27 Krasic, 28 Estigarribia, 30 Storari, 32 Matri, 34 Marrone, 35 Sluga


ΠΙΘΑΝΗ  ΣΥΝΘΕΣΗ

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Πέπε, Μάτρι, Βούτσινιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: