JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Παίκτης της Γιούβε ο Νεαρός τερματοφύλακας Λεάλι.


Ο Αντρέα Ανιέλι έδωσε εντολή να αποκτήσει η Γιουβέντους ότι καλύτερο υπάρχει στην Ιταλία στις μικρές ηλικίες και ο Τζιουζέπε Μαρότα έβαλε ήδη μπρος αυτό το σχέδιο που θα θωρακίσει την ομάδα για το μέλλον της καταφέρνοντας να αρπάξει τον νεαρό και ταλαντούχο τερματοφύλακα της Μπρέσια Νίκολα Λεάλι που όλοι λένε ότι είναι ο νέος Μπουφόν βάσει προσόντων.

Χωρίς να γίνει σήριαλ στον ιταλικό Τύπο και την ώρα που ο Πεπ Γκουαρντιόλα φερόταν να εξετάζει την περίπτωση του για την Μπαρτσελόνα, ο Νίκολα Λεάλι έγινε παίκτης της Γιουβέντους. Πρόκειται για τον 19χρονο τερματοφύλακα της Μπρέσια - στην οποία αγωνίστηκε ο Γκουαρντιόλα και ξέρει τις ακαδημίες της- και διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας.

Ο Τύπος της γειτονικής χώρας αλλά και πολλοί παράγοντες ομάδων που τον παρακολουθούσαν κάνουν λόγο για ένα ταλέντο ανάλογο με αυτό του Μπουφόν όταν ήταν σε νεαρή ηλικία και οι Μπιανκονέρι -όπως ανακοίνωσε η La Stampa, εφημερίδα των Ανιέλι- έκλεισαν τον Nicola Leali
δίνοντας στην Μπρέσια (στην οποία θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν) το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, ο νεαρός τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1993, έχει ύψος 1,89 και βάρος 78 κιλά, έχει παίξει ήδη 14 ματς ως βασικός στην Μπρέσια  στη Serie Β ενώ στα 18 και 3 μήνες είχε κάνει το ντεμπούτο του στη Serie A. .

Την ίδια ώρα, ο Μαρότα κινείται για να εξασφαλίσει και τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι της Αταλάντα. Πρόκειται για σέντερ φορ, ηλικίας 20 ετών, με 10 γκολ σε 13 συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων τον τελευταίο χρόνο και ήταν στο στόχαστρο των Ιντερ και Νάπολι. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί όμως, όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει κι αυτός στο Τορίνο, με τον αθλητικό διευθυντή της Αταλάντα, Πασκουάλε Μαρίνι, να δηλώνει την Πέμπτη: «Κάτι είναι σε εξέλιξη... Υπάρχει επαφή με τη Γιουβέντους αλλά δεν μπορούμε να πούμε πόσες μέρες θα χρειαστεί για να συμφωνήσουμε σε όλα. Θα δούμε».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία η Γιουβέντους θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για την απόκτηση πολλών νεαρών και ταλαντούχων Ιταλών παικτών καθώς ο Αντρέα Ανιέλι θέλει να βαδίσει στα χνάρια των Τζιάνι και Ουμπέρτο, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει ομαδάρες βασιζόμενοι στην απόκτηση νεαρών ταλαντούχων Ιταλών που μεγάλωσαν στη Γιούβε και μεγαλούργησαν με τη φανέλα της αλλά και με την φανέλα της εθνικής Ιταλίας.

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

poly kali afti i prosthiki. aksios kai idanikos antikatastatis tou buffon. ante kleise marotta kai ton gabbiadini na teleionoume