JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κόντε: "Φαβορί η Μίλαν".

Η Γιουβέντους εξακολουθεί να προπορεύεται στη βαθμολογία του Campionato με 1 βαθμό διαφορά από την δεύτερη Μίλαν αλλά ο Αντόνιο Κόντε πιστεύει πως οι Ροσονέρι έχουν τον πρώτο λόγο στη μάχη για την κατάκτηση του Scudetto.


Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν τον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης με την Πάρμα, ο Κόντε δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρίσει φαβορί τους Μιλανέζους.

«Η ικανότητα της Μίλαν να κερδίζει τόσο εύκολα τα παιχνίδια είναι εντυπωσιακή. Στο ματς με την Κάλιαρι είχαν πολλές απουσίες αλλά πήραν πολύ ήρεμα τους τρεις βαθμούς. Έχουν έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή όπως τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μερικές φορές μοιάζει με γίγαντα. Οι Ροσονέρι είναι τόσο δυνατοί ώστε προσωπικά να τους θεωρώ σούπερ φαβορί για το Scudetto. Μέχρι στιγμής τα πάμε καλά, τους κοντράρουμε και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανοιχτή την υπόθεση τίτλος ως το τέλος. Απομένουν 18 αγωνιστικές, δηλαδή 54 βαθμοί, άρα όλα μπορούν να συμβούν για τις πρώτες έξι ή επτά ομάδες», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Γιουβέντους και στη συνέχεια ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι θα κάνει αλλαγές στον αγώνα της Τρίτης με την Πάρμα.

«Αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι μας μέσα σε 10 μέρες και θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Στην αρχή της σεζόν δεν υπήρχαν πολλά ματς μεσοβδόμαδα αλλά τώρα υπάρχουν και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να θεωρείται απαραίτητο ότι 11άδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ευτυχώς μπορώ να επιλέξω από ένα ρόστερ που μου δίνει εγγυήσεις».

Τέλος, ο Κόντε ρωτήθηκε πώς θα ήταν η Γιουβέντους που αυτός προσπαθεί να φτιάξει αν είχε και τον Ιμπραΐμοβιτς στη σύνθεση της, με τον τεχνικό της Μεγάλης Κυρίας να στηρίζει και να εμπιστεύεται απόλυτα τους παίκτες του:
«Είμαι χαρούμενος με αυτούς τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου. Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά για μένα οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο»!





Ο Αντόνιο Κόντε πριν λίγο ανακοίνωσε την αποστολή της Γιουβέντους για την σύγκρουση που θα γίνει αύριο το βράδυ με αντίπαλο την Πάρμα. 
Οι 20 παίκτες που θα είναι στην αποστολή για να ταξιδέψουν στο Enio Tardini είναι οι εξής:

1 Buffon,  3 Chiellini,  7 Pepe,  8 Marchisio,  10 Del Piero,  11 De Ceglie,  13 Manninger,  15 Barzagli,  17 Elia,  18 Quagliarella,  19 Bonucci,  21 Pirlo,  22 Vidal,  23 Borriello,  24 Giaccherini,  26 Lichtsteiner,  28 Estigarribia,  30 Storari,  32 Matri,  34 Marrone.

Δεν υπάρχουν σχόλια: