JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Σήμερα τελειώνει του Κάσερες.


Στο Τορίνο αναμένεται να φτάσει σήμερα ο Ουρουγουανός αμυντικός Μάρτιν Κάσερες για να περάσει από ιετρικές εξετάσεις και να αρχίσει η δεύτερη θητεία του στη Γιουβέντους καθώς υπήρξε συμφωνία με τη Σεβίλλη στα 9,5 εκατ. ευρώ.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων και αφού πρώτα υπήρξε το δίλημμα Κάσερες ή Γκουαρίν διότι η Γιουβέντους έχει κενή μόνο μια θέση μη κοινοτικού παίκτη, οι Τζιουζέπε Μαρότα και Αντόνιο Κόντε κατέληξαν στον Ουρουγουανό αμυντικό, που είχε ξαναφορέσει την φανέλα της Γιουβέντους τη σεζόν 2009-10 ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα. Οι τελικές διαπραγματεύσεις του Μαρότα με τη Σεβίλλη έγιναν την Τετάρτη και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπήρξε οριστική συμφωνία, με τη Γιούβε να καταφέρνει να γλιτώνει 1,5 εκατ. ευρώ από την αρχική απαίτηση της Σεβίλλης.

Αρχικά όλα έδειχναν ότι η συμφωνία θα ήταν για δανεισμό έξη μηνών αντί του ποσού 1,5 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 9,5 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά η συμφωνία που έγινε είναι για δανεισμό του παίκτη με 1,5 εκατ. ευρώ και η οψιόν αγοράς του έκλεισε στα 8 εκατ. Ο παίκτης που αγωνίζεται με άνεση ως αριστερός μπακ και ως κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το 2016 με απολαβές που θα φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.






Η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με την μεταγραφή του Martin Caceres, του 24χρονού αμυντικού της εθνικής Ουρουγουάης, από τη Σεβίλλη στην Γιουβέντους ήρθε από την Ισπανία. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, της www.sevillafc.es , την αποχώρηση του παίκτη για την Ιταλία, και συγκεκριμένα για το Τορίνο, όπου ο Caceres θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με την Γιουβέντους, κάνοντας την δεύτερη αγορά της στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα μετά την αγορά του Μάρκο Μποριέλο, ο οποίος ήρθε από τη Ρώμη στη Juve. 

4 σχόλια:

Xristos είπε...

ela re paiktoura na mas kselasposeis

Κωνσταντινος είπε...

Mετριοτητος παικτης, αλλωστε τον ξαναδαμε.
Του χρονου παλι θα ψαχνουμε αριστερο μπακ,τετοιες φουσκες μεταγραφες κανουμε και μετα θελουμε τιτλους και καλη ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

san mpak den einai polu kalos alla gia senter mpak einai polu kalos elpizw na paroume ton cissokho. k me amuna cissokho cielini caseres lichtsteiner. tha exoume pisteuw thn kaluterh amuna sthn italia me diafora

Vero Juventino είπε...

300.000 eurw ton phrame kai exoume thn kaluterh amuna...mhn 3exnas ton DASKALO Barzagli :)

Lich Barzagli Chiello Caceres

Gia Cissokho, polu duskola authn thn stigmh...profanws 8a kinh8oume kai to kalokairi gi'auton ton paixth.


Kalwshr8es kai pali Martin.