JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ατζ. Guarin:"Θα κλείσει η μεταγραφή.Μπορεί και σήμερα."

Πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η πολυσυζητημένη μεταγραφή του 25χρονου Freddy Guarin στην Juventus.

Ο ατζέντης του παίκτη έκανε δηλώσεις στην Πορτογαλική εφημερίδα O Jogo και είπε τα εξης:¨Φαίνεται πως ο Freddy είναι παίκτης της Γιούβε.Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί άμεσα.Για να καταφέρουν από τη Γιουβε να κλείσουν την μεταραφή θα δώσουν 11 εκ. τελικά και όχι 13 απλώς θα δωθούν τα 4 άμεσα και τα 7 το καλοκαίρι.¨.Να σας θυμήσουμε εδώ ότι αρχικά η Πόρτο ζητούσε 13 εκ. ενώ η Γιουβε έδινε 2 άμεσα και 9 το καλοκαίρι.Όπως φαίνεται την κατάφεραν την Πόρτο και η μεταγραφή θα κλείσει στα 11 εκ.

13 σχόλια:

Xristos είπε...

makari. apo to stoma sou kai stou theou to afti

mike_bianconero είπε...

Χρήστο πιστευω το ότι κάθε μερα υπαρχει δημοσιευμα για τον παικτη δεν ειναι τυχαιο...μην βλεπεις που δεν σας τα αναρτω καθε μερα..αλλα καθε μερα βγαινει ενα σχετικο αρθρο τις τελευταιες μερες για τον Κολομβιανο απο την μεταγραφη του οποιο θυμηζω πως εξαρταται και του Κασερες αν ερθει ο Γκουαριν ταυτοχρονα τελειωνει και του Κασερες καθως θα ψαξουν εναν αλλον παικτη για την αμυνα....

Κωνσταντινος είπε...

Θεωρω πως ο Guarin ειναι καλος παικτης,δεν νομιζω πως ειναι ενας παικτης που μπορει να κανει το κατι παραπανω σε σχεση με αυτους που εχουμε και σιγουρα δεν ειναι ο παικτης κλειδι στις θεσης που ποναμε.
Νομιζω πως αυτη η Γιουβε θα επρεπε να κινηθει πρωτιστως για ενα αρι μπακ (και για ενα σεντερ μπακ)αλλα οχι τον Caceres,πιστευω πως ειναι λιγος για μια μεγαλη ομαδα,καλος αλλα λιγος για μια ομαδα επιπεδου τσαμπιονς λιγκ(?).Απο εκει και υστερα αν επρεπε να παρουμε ενα μεσο αυτος θα επρεπε να ηταν ενας επιθετικος μεσος που να μπορει να κανει παιχνιδι(και να δινει λυσης αν κολαει ο pirlo) και οχι ενας αμ χαφ(Guarin),αλλωστε ο Vidal ειναι αμυ χαφ και ειναι πολυ καλυτερος του Guarin.H αποψη μου ειναι πως η Γιουβε θα πρεπει να αρχισει να παιρνει παικτες νικητες,πρωταθλητες που να μπορουν να κανουν το κατι παραπανω απο αυτους που εχουμε (γιατι δεν εχουμε και πολλους),το να παιρνουμε παικτες απλα καλους δεν θα μας βοηθησει, ειδικα αν βγουμε τλ.Αν ειναι να παρουμε cacereς,guarin,ας κανουν οικονομια και ας μην παρουν κανενα.
Διαβασα προσφατα ενα αρθρο που ο Μαροτα ελεγε πως αυτη η ομαδα ειναι τοσο καλη που ειναι δυσκολα να βελτιωθει,ελεος που θα παμε του χρονου στο τλ με πλαγια χαφ τον τζιακερινι,πεπε,με αριστερο μπακ τον ντετσελιε,και με σεντερ μπακ τον μπονουτσι ??

Vero Juventino είπε...

Den mas xalaei ka8olou oute o Caceres oute o Guarin...kai oi 2 einai pagkosmias klashs paixtes,empeiroi kai arketa a3iopistoi. Oso gia thn nea sezon...fusika kai 8a ginei shmantikh enusxish efoson epistrefei kai to champions league ston dromo mas. Ta'xoume 3anapei.

Κωνσταντινος είπε...

Φιλε μου χωρις παρεξηγησει αλλα αν θεωρεις τον Guarin και τον Caceres παικτες παγκοσμιας κλασης τοτε κατι δεν παει καλα(μη τρελαθουμε).Παρτους και τραβα του χρονου να παιξεις τσαμπιονς λιγκ με τους συγκεκριμενους παικτες.

Vero Juventino είπε...

ok an mporeis na vreis esu kaluterous kai dia8esimous authn thn stigmh apo autous...exeis to eleu8ero na tous agoraseis...isa isa pou autoi oi 2 einai kai se kalh timh sxetika (me vash panta ton proupologismo pou exoume)
kai nai autoi oi paxtes einai top me diakriseis kai titlous.

Vero Juventino είπε...

paixtes*

Stelios είπε...

gia twra kaloi einai k oi duo... omws gia tou xronou as mh geliomaste, einai LIGOI! k kati mou leei pws an paroume ton guarin 8a mas pei to kalokairi o marotta eimaste komple sto kentro! k meta 8a pame na paiksoume me kamia real, barca k 8a trexoume! opote giati na paroume paiktes pou tou xronou an kanoume metagrafes opws ton palio kalo kairo, den 8a xwrane???

mike_bianconero είπε...

Κωσταντινε τωρα που ανεφερες το θεμα του αριστερου μπακ....επειδη παρακολουθω τα μεταγραφικα της Γιουβε σε καθημερινη βαση(απλως δεν σας τα ανεβαζω για να μην σας πρηζω με διαφορα ονοματα) το παραδοξο που βλεπω λοιπον στα ονοματα που ακουγεται ειναι οτι για αριστερο μπακ περα απο τον Μποκετι που δεν ειναι και η θεση του δεν εχει ακουστει ΚΑΝΕΝΑΣ!Ακουτ=στηκε μαλιστα οτι υπαρχει περιπτωση αν παει και ο Ντε Τσελιε στη Ρομα....Τα συμπερασματα δικα σας...

Κωνσταντινος είπε...

Ευχαριστω για της πληροφοριες mike,και εγω εχω διαβασει για τον μποκετι και για να σου πω την αληθεια τον προτιμω απο τον κασερες και ας μην ειναι η θεση του στα αριστερα(αλλωστε ενα καλο σεντερ μπακ χρειαζεται ).Παντως ειμαι της αποψης πως αν δεν μπορουν να παρουν ενα πολυ καλο και αξιοπιστο παικτη ας μην παρουν κανενα γιατι το καλοκαιρι μας βλεπω ειτε να μην περνουμε κανενα (οπως ειπε και ο stelios)ειτε να παιρνουμε τα λιμα.Καλο βραδυ .

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Το ιδανικο σεναριο λεει οτι σε αυτη την μεταγραφικη περιοδο επρεπε να καλυφτουν πρωτιστως οι βασικες αναγκες μας κυριως στην αμυνα οπου υπαρχει λειψανδρεια και κατα δευτερον να σχηματιζεται εστω και σε μικρο βαθμο η πολιτικη της νεας χρονιας με καποιους ποδοσφαιριστες κρισιμους για την πολυμετωπη νεα χρονια!

Το ρεαλιστικο σεναριο λεει οτι συμπληρωνουμε τα οποια κενα μας με ποδοσφαιριστες ακομα και δευτερης διαλογης ωστε να βγει η χρονια χωρις προβληματα(βλεπε μποριελο,κασερες κλπ) και απο ιουνιο δημιουργουμε την νεα ομαδα.

Τελος υπαρχει και το τριτο σεναριο ας το πω ''ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΑΡΟΤΑ" οπου λεει φτασαμε 25 ιοανουαριου διακινω στον ιταλικο τυπο γυρω στα 453 ονοματα ωστε να ασχολουνται τα βοδια και καποια στιγμη "...ε του πουστη θα παρω καποιον"!Εν τω μεταξυ δινω και την μοναδικη εναλλακτικη που χω στην αμυνα ετσι για να δειξω ποσο μαγκας ειμαι!

Μαντεψτε πιο απο τα τρια ζουμε...

mike_bianconero είπε...

Σωστο σε βρησκω στο τελευταιο κομματι που αναφερεσε στον αγαπητο καραφλοκεφαλο...Οπως ειπα και στον Κωσταντινο δεν σας αναφερω καθημερινα ονοματα που ακουγονται γιατι κατανταει κουραστηκο...ωστοσο εγω ενημερωνωμαι καθημερινα για τα μεταγραφικα της ομαδας οποτε οποιος θελει καποια διευκρινιση ας μου πει να του στειλω e-mail....Στο θεμα μας τωρα Δημητρη,δεν ξερω αν το ειδες αλλα πριν 3-4 μερες μεχρι και το ονομα του Parolo της Τσεζενα ακουστηκε απλα για μια ακομη μεταγραφικη περιοδο η μιση ποδοσφαιρικη Ευρωπη περναει απο το Τορινο...Σημερα π.χ. βγαινει προς τα εξω οτι ο Nainggolan εχει κλεισει για Ιουνιο...

Stelios είπε...

kala h fantasia twn italwn kseroume oti den paizetai! egw exw na proteinw kati... me aformh tis epistrofes twn henry k scholes, lew na paroume k emeis ena thl ton zizou na valei k autos kana xeraki tou xronou sto ch.l !!!!