JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Conte: "Θα τα δώσουμε όλα και στο κύπελλο"


Ο Antonio Conte επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να πάει η Γιουβέντους μέχρι τέλους και στο Coppa Italia αυτής της σεζόν. Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την Ρόμα στο προημιτελικά αύριο το βράδυ στο Τορίνο, και ο προπονητής επιμένει ότι η επιθυμία και το πνεύμα που χαρακτηρίζουν την ομάδα στο πρωτάθλημα θα παρουσιάσει και αύριο το βράδυ στο Juventus Stadium.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο 42χρονός κόουτς άρχισε:
«Είναι ένας θεσμός στον οποίο θέλουμε να πάμε πολύ καλά. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περάσουμε στον επόμενο γύρο, ενώ έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που θα βρούμε μπροστά μας».

Ο Conte θα αναγκαστεί να μην έχει στη διάθεση του στον αγώνα με  τους Giallorossi τους Claudio Marchisio και Simone Pepe οι οποίοι κατά τη διάρκεια της νίκης 2-0 επί της Αταλάντα έφυγαν από το γήπεδο τραυματίες

«Θα αλλάξουν σίγουρα ορισμένα πράγματα», δήλωσε. «Και οι δύο, λόγω της κατάστασης τραυματισμού δεν μπορούν να δώσουν το παρόν και θα έχω την ευκαιρία να δώσω χρόνο συμμετοχής και σε αυτούς που έχουν παίξει λιγότερο μέχρι τώρα». 

Οι δυο τραυματισμοί, σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στο Μπέργκαμο, θα δουν στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Emanuele Giaccherini και Luca Marrone οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις  θέσεις στο αρχικό σχήμα του Conte.

«Ο Αντικατάσταση του Marchisio θα πρέπει να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά», πρόσθεσε. «Νομίζω ότι ο Giaccherini φαίνεται η πιο πιθανή λύση, για τον τρόπο με τον οποίο βγάζει την ομάδα μπροστά και την ποιότητα που δείχνει. Στη συνέχεια υπάρχει και ο Marrone - ένας παίκτης που αναπτύσσεται με πολύ αξιόλογο τρόπο. Θα μπορούσε, επίσης, να δώσει ανάσες στον Πίρλο, όταν απαιτείται, είναι ικανός να καλύπτει και τους τρεις ρόλους στη μεσαία γραμμή».

Μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, οι Ρωμαίοι βρίσκονται σήμερα σε μια καλή και ανοδική πορεία. Ο Luis Enrique έχει οδηγήσει τους παίκτες του σε πέντε συνεχόμενες νίκες που έχουν φέρει τους Giallorossi έτοιμους να διεκδικήσουν μια ευρωπαϊκή θέση.

«Η Ρόμα τα πηγαίνει πολύ καλά», κατέληξε ο Conte. «Έχουν τη δική τους ταυτότητα και μια ακριβή ιδέα για το πώς θέλουν να παίξουν. Ο Luis Enrique κάνει εξαιρετική δουλειά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: