JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Conte: "Θέλω μια καυτή ατμόσφαιρα αύριο".


Ο Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει μια καυτή ατμόσφαιρα για να βοηθήσει την Γιουβέντους να διατηρήσει το αήττητο σερί της. Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου το πρωί, ο προπονητής της ομάδας υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι οπαδοί στη σύγκρουση το απόγευμα της Κυριακής με την Κάλιαρι.

«Θέλω να ακούσω και να δω μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο Juventus Stadium», δήλωσε ο 42χρονός κόουτς και συνέχισε : «Οι παίκτες το έχουν ανάγκη. Αύριο θα αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο παιχνίδι και είμαι απολύτως βέβαιος ότι, για άλλη μια φορά, οι οπαδοί μας θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μας στο γήπεδο».

Την προηγούμενη εβδομάδα είδε την Γιουβέντους να συνεχίσει το σερί που ξεκίνησε από το Μάιο όταν και ξεκίνησε του πρωταθλήματος με τη νίκη 1-0 στο Lecce αλλά βλέπει να διατηρείτε η πίεση από την Μίλαν όπου είναι μαζί στην κορυφή της Serie A. Και παρά το ντέρμπι αύριο μεταξύ των Rossoneri και τον Nerazzurri που αποτελεί το αντικείμενο του ενδιαφέροντος και είναι στα χείλη όλων, ο Conte αρνείται να μιλάει για αυτό και δεν θέλει με τίποτα να αποσπάσει την προσοχή των παικτών του.

«Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο εναντίον της Κάλιαρι», διαβεβαίωσε όλους : «Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι επειδή η Κάλιαρι είναι μια καλή ομάδα, που προέρχεται από μια νίκη με 3-0 εναντίον της Τζένοα. Εμείς αναδειχθήκαμε ισόπαλοι 1-1 με τη Τζένοα στο σπίτι της».

Η επιστροφή του Conte στο Τορίνο, έχει σηματοδοτήσει μια εκπληκτική ανάκαμψη για τη Γιουβέντους, με το νέο έργο του, αποκομίζοντας άμεσα οφέλη και στην απόδοση αλλά και στα αποτελέσματα της ομάδας.

«Ξέρουμε ότι προκαλέσαμε μια ευχάριστη έκπληξη σε πολλούς, αυτό είναι εμφανές από την αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν οι αντίπαλοί μας όταν μας αντιμετωπίζουν. Από το ένα μέρος είναι ωραίο, διότι σημαίνει ότι η αξιοπιστία μας επέστρεψε, αλλά από την άλλη, αντιμετωπίζουμε μεγαλύτερη δυσκολία γιατί όποιος μας αντιμετωπίζει έχει μεγάλο κίνητρο και θέλει να μας κερδίσει».

Η κάρτα που είδε ο Κιελίνι στο Via del Mare, θα αφήσει τον αμυντικό της ομάδας έξω από το αυριανό παιχνίδι. Ενώ επιβεβαιώνει ότι ο Paolo De Ceglie έχει περισσότερες πιθανότητες να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ, επίσης τόνισε ότι υπάρχουν και άλλες πιθανές αμυντικές επιλογές.

«Είναι αναπόφευκτο να έχουμε και απουσίες αλλά εργαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να βρούμε εναλλακτικές λύσεις», σχολίασε. «Ο Estigarribia έχει λιγότερες αμυντικές ικανότητες από ότι ο Paolo, αλλά είναι πιο ικανός μπροστά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με ομάδες που είναι πίσω από την μπάλα και αμύνονται είναι δύσκολο, θα μπορούσαμε να πειραματιστούμε με νέες λύσεις  - σε μια τέτοια περίπτωση η χρήση του Μαρσέλο για αυτό ίσως είναι καλύτερη».

Ο Conte κατέληξε σχολιάζοντας την καταλληλότητα του Μάρκο Μποριέλο και καταπόσο είναι έτοιμος . 
«Είναι η πρώτη εβδομάδα που έχουμε στις προπονήσεις τον Μάρκο μαζί μας. Χρειάζεται να εργαστεί ακόμα επειδή η φυσική του κατάσταση δεν είναι στο επίπεδο των άλλων, και απαιτεί χρόνο για να επιτευχθεί αυτό. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβω στην ομάδα για το παιχνίδι αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: