JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Αταλάντα - Γιουβέντους 0-2, Πρωταθλητές χειμώνα.


Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο δυναμικό της η Γιουβέντους η οποία κατάφερε να περάσει νικηφόρα με 2-0 από τη δύσκολη έδρα της Αταλάντα και το «Ατλέτι Ατζούρι». Έτσι η «Μεγάλη Κυρία» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα για τη φετινή σεζόν και ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στους οπαδούς της καθώς αυτό έχει να συμβεί από το 2006!

Οι «μπιανκονέρι» ήταν το απόλυτο αφεντικό στην αναμέτρηση έχασαν πολλές ευκαιρίες είχαν δύο δοκάρια και κατάφεραν να προηγηθούν με καρφωτή κεφαλιά του Λιχστάινερ στο 55’ για να έρθει ο Τζιακερίνι μισή ώρα αργότερα στο 83’ με εντυπωσιακό σουτ στη κίνηση να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.




Ο Αντόνιο Κόντε είχε ζητήσει από την Παρασκευή, στη συνέντευξη Τύπου, να δείξει η ομάδα του χαρακτήρα μετά την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με την Κάλιαρι και να αποδείξει ότι ήταν μια κακή παρένθεση. Μία μέρα μετά, το Σάββατο, οι Μπιανκονέρι έκαναν ακριβώς αυτό που ήθελε ο προπονητής τους στο Μπέργκαμο καθώς πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους και θα μπορούσαν να πετύχουν πολύ μεγάλο σκορ. Και το 0-2, πάντως, την έκανε τη δουλειά του για την Μεγάλη Κυρία, που είναι πρωταθλήτρια χειμώνα ότι κι αν κάνει την Κυριακή η Μίλαν κόντρα στη Νοβάρα εκτός έδρας.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Γιούβε πήρε τον πλήρη έλεγχο, έκλεισε την Αταλάντα στο μισό γήπεδο και έφτιαχνε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με την μπάλα όμως να μην πάει στα δίχτυα στις προσπάθειες των Μάτρι, Πέπε και Ντε Τσέλιε, ενώ δύο φορές κατέληξε στο δοκάρι σε σουτ των Μπαρτσάλι και Βιντάλ!

Το ημίχρονο έληξε 0-0 αλλά η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο και στο 55' οι Τορινέζοι άνοιξαν το σκορ! Τρομερή μπαλιά του Πίρλο για τον Λιχτστάιντερ, ωραία κεφαλιά του τελευταίου και 0-1! Η Αταλάντα έπρεπε να βγει μπροστά και άφηνε κενούς χώρους για νέες ευκαιρίες από την ομάδα του Κόντε, που όταν είδε τον Πέπε να αποχωρεί τραυματίας έβαλε στη θέση του τον πιτσιρικά Μαρόνε (από τις ακαδημίες) και αυτός τον δικαίωσε καθώς έβγαλε υπέροχη μπαλιά στο 83' για τον Τζιακερίνι, που με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2 και έφυγε πανηγυρίζοντας για το πέταλο των τιφόζι της Γιουβέντους.


ATALANTA – JUVENTUS   0 - 2

GOALS: Lichtsteiner 55, Giaccherini 83

ATALANTA
Consigli, Raimondi,  Ferri, Manfredini, Peluso, Schelotto (Ferreira Pinto 77), Cigarini, Padoin, Bonaventura (Marilungo 62), Moralez (Gabbiadini 83), Denis.
Αναπληρωματικοί : Frezzolini, Minotti, Stendardo, Tiribocchi.
Manager: Colantuono


JUVENTUSBuffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie, Vidal, Pirlo, Marchisio (Giaccherini 46), Pepe (Marrone 64), Matri, Vucinic (Bonucci 86).
Αναπληρωματικοί : Storari, Krasic, Del Piero, Borriello.
Manager: Conte

Διαιτητής: Celi
Βοηθοί: Grilli, Rosi
Τέταρτος: Rocchi

Κάρτες: Lichtsteiner 51, Marilungo 67






Δεν υπάρχουν σχόλια: