JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Τζιοβίνκο : "Θα μείνω στην Πάρμα που με πίστεψε".


Για πολλοστή φορά, ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί... ακόμα το πότε και αν θα γυρίσει στη Γιουβέντους δηλώνοντας «πιστός» στην Πάρμα.

Ο διεθνής Ιταλός ανήκει και στους δύο παραπάνω ιταλικούς συλλόγους υπό το καθεστώς συνιοδιοκτησίας. Ωστόσο, οι θετικές του εμφανίσεις με την Πάρμα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Γιούβε, που αυτή από την πλευρά της θέλει να επανακτήσει το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Τζιοβίνκο.
Ο ίδιος είναι ξεκάθαρος με σχετικές δηλώσεις του : «Η Γιουβέντους με θέλει πίσω; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνω στην Πάρμα. Διάλεξα αυτή την ομάδα επειδή με ήθελε από την αρχή».

Κάπως... πικραμένος φάνηκε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, όταν απάντησε σε ερώτηση περί μελλοντικής αντικατάστασης του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο από τον ίδιο :
«Θα μπορούσα να είχα μάθει πολλά στην Γιούβε δίπλα σε πρωταθλητές σαν τον Ντελ Πιέρο, αλλά δεν μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Αυτοί διάλεξαν άλλη πορεία και εγώ θέλω να φθάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα».

3 σχόλια:

Xristos είπε...

meine. afou den thes na gyriseis stin juventus min gyriseis

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Μεχρι ενος σημειου κατανοω την πικρα που βγαζει καθως δοθηκαν περισσοτερες ευκαιριες σε πολυ χειροτερους ποδοσφαιριστες απο τον τζιοβινκο(ντετσελιε)!
Αν ομως οπως δηλωνει θελει να φτασει ψηλοτερα η Γιουβε ειναι η καλυτερη ευκαιρια στη ζωη του ποσο μαλλον που απο του χρονου ξαναγυρναει τσουλου!
Καθαρα αγωνιστικα θεωρω οτι θα ναι η καλυτερη λυση για ενα αξιολογο μπακ απ εφοσον του χρονου θα αγωνιζομαστε σε τρεις διοργανωσεις και μακαρι να καταφερει να κερδισει και θεση βασικου!
Ερωτησεις και απαιτησεις περι διαδοχου του Αλεξ ηταν αυτες που πιθανων να τον γεμισαν με αγχος και να μην τον εκαναν να χει επιτυχημενη πορεια μεχρι στιγμης στην Γιουβε!
Αυτοι οι πανηλιθιοι ιταλοι δημοσιογραφοι γιατι σε καθε ποδοσφαιριστη ψαχνουν το διαδοχο καποιου δε μπορω να το καταλαβω!

Stelios είπε...

s auth th zwh o ka8enas plhrwnei tis epiloges tou! emeis xasame enan polu kalo paikth, mallon pio swsta ton paitaksame ki autos xanei thn eukairia n anevei epipedo! an den er8ei 8a meinai mia zwh enas apla kalos paikths... emeis olo k kapoion 8a vroume...