JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Juventus - Roma 3-0, στους 4 του coppa Italia.


Η Γιουβέντους χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ το πρώτο του στο νέο γήπεδο της Κυρίας, η Γιουβέντους συνέτριψε 3-0 την Ρόμα στο Τορίνο και πέρασε στα ημιτελικά του Coppa Italia, όπου θα συναντήσει Μίλαν ή Λάτσιο.



Λίγες μέρες μετά τη νίκη στο Μπέργκαμπο επί της Αταλάντα (0-2) και την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια χειμώνα, η Γιουβέντους έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στέλνοντας το μήνυμα ότι θα παίξει πολύ δυνατά για την κούπα στο Coppa Italia. Οι Μπιανκονέρι σκόρπισαν με 3-0 την Ρόμα στο Τορίνο σε μονό ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και πέρασαν στους «4» όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις μία εκ των Μίλαν και Λάτσιο, που παίζουν την Πέμπτη (26/01) στο «Σαν Σίρο». 


Ο Αντόνιο Κόντε έκανε αλλαγές, όμως είδε την ομάδα του να είναι το απόλυτο αφεντικό και μέχρι το μισάωρο να έχει καθαρίσει το ματς κόντρα στους Τζαλορόσι. Μόλις στο 6' ο Τζακερίνι (είχε σκοράρει και στο ματς πρωταθλήματος) εκμεταλλεύτηκε την τρύπα στην άμυνα των Ρωμαίων και με ωραίο αριστερό πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 30' ο Ντελ Πιέρο με τρομερό σουτ-δοκάρι και μέσα στο παραθυράκι του Στεκέλενμπουργκ έβαλε φωτιά στο Juventus Arena, γράφοντας το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 68' τα αίματα άναψαν, όταν ο Κιελίνι βρέθηκε στο έδαφος, ο βοηθός κάλεσε τον διαιτητή και του υπέδειξε να αποβάλει τον Λαμέλα, ο οποίος (αν και δεν υπήρξαν πολλά replay) φάνηκε να κλωτσά τον αντίπαλό του. Στo 71' η Ρόμα βρέθηκε κοντά στη μείωση μετά το τακουνάκι του Τότι στον Μπορίνι, ο οποίος όμως ήταν άστοχος, ενώ στο 76' όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να χειροκροτήσει τον Ντελ Πιέρο που πέρασε εκτός. Δύο λεπτά μετά ο Κουαλιαρέλα (μπήκε αντί του Ντελ Πιέρο) είχε προβολή στο δοκάρι από γύρισμα του Εστιγαρίμπια και στο 90' ο Ιταλός επιθετικός έσπασε το οφσάιντ, προσπάθησε να δώσει πάρε-βάλε στον Μάρτι, όμως τον πρόλαβε ο Κίερ, που με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


JUVENTUS – ROMA 3-0
Γκολ: Giaccherini 6, Del Piero 30, Kjaer (o.g) 90 

JUVENTUS
Storari; Bonucci, Barzagli, Chiellini; Lichtsteiner, Marrone, Pirlo, Giaccherini (Krasic 88), Estigarribia; Borriello (Matri 63), Del Piero.
Αναπληρωματικοί: Manninger, De Ceglie, Pazienza, Vidal.
Manager: Conte

ROMA
Stekelenburg; Taddei, Heinze, Kjaer, Josè Angel; Simplicio (Greco 67), Gago, Pjanic; Totti (Perrotta 72); Bojan (Borini 58), Lamela.
Αναπληρωματικοί: Lobont, Rosi, Juan, Viviani.
Manager: Luis Enrique.

Διαιτητής: Banti
Βοηθοί: Tonolini, Maggiani
Τέταρτος: Bergonzi
Κίτρινες κάρτες: Estigarribia 9, Pjanic 39, Simplicio 66, Totti 72, Krasic 89
Κόκκινη: Lamela 68

Δεν υπάρχουν σχόλια: