JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

25 εκ. και 5 hot ονόματα για το καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα και είπα να σας το δημοσιεύσω.

Όλοι περιμέναμε το top όνομα το περασμένο καλοκαίρι,πολλοί ακούστηκαν κανένας δεν ήρθε.Αυτό το καλοκαίρι όμως στην Γιουβε είναι αποφασισμένοι να φέρουν το μεγάλο όνομα και θα διαθέσουν 25 εκ.(δεν ξέρω αν αυτό θα είναι συνολικά το budget η αφορά μόνο την περίπτωση της μεγάλης μεταγραφής).Ας πάρουμε λοιπόν τους 5 υποψήφιους έναν έναν.

HiguainΘετικά: Στη Ρεάλ ήδη υπάρχουν Benzemaκαι Ronaldo και υπάρχει φημολογία για Neymar και SuarezΑρνητικά: Ο παίκτης θέλει οπωσδήποτε να παίξει Ευρώπη και υπάρχει ενδιαφέρον και από Chelsea.




Stevan JoveticΘετικά: Ο Μαυροβούνιος δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για την Γιουβε.Υπάρχει στην ομάδα και ο συμπατριώτης του ο Vucinic που μπορεί να κάνει το ¨ψηστήρι¨.Είναι νεαρός σε ηλικία(22) και παίζει και στις δύο πτέρυγες αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.Αρνητικά: Και μόνο που παίζει στην Φιορεντίνα είναι αρνητικό καθώς η Φιορεντινα έχειδείξει ότι δεν θέλει αν πουλάει στην Γιουβε και αν το κάνει πουλάει πολύ ακριβά.Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την σημαία της πλέον μετα την πωληση του Gilardino.




Eden HazardΘετικά: Έχει δηλώσει ότι προτιμάει την Γιουβε από Barca και Real όπου δεν θα πάρει όσες ευκαιρίες θέλει.Οι ικανότητες του πολλές και γνωστές. Αρνητικά: Η τιμή του η τελευταία πρόταση της Chelsea που απορρηφτηκε ήταν στα 25 εκ. με την Λιλ να τον κοστολογεί στα 33.Άρα πρεπει αν βρεθεί η χρυσή τομή.



Leandro DamiaoΘετικά: Ο Βραζιλιάνος της Internacional σύμφωνα με τα προγνωστικά θα φύγει το καλοκαίρι από την Βραζιλια.Η τιμή του είναι γύρω στα 20 εκ.Ο scouter την Γιουβε Paratici έχει παρακολουθήσει τον παίκτη που έχει 82 εμφανίσεις και 52 με την Internacional.Αρνητικά:Το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και κυρίως την Παρί το οποίο είναι και πολύ πιθανό να ανεβάσει και την τιμή του παίκτη.



Giuseppe RossiΘετικά: Από πέρσυ θα μπορούσε αν τον πάρει η Γιουβε αλλά λιγο οι απαιτήσεις την Βιγιαρεαλ λίγο τα Ευρωπαικά της ματς χάλασαν την μεταγραφή.Φέτος για διάφορους λόγους η τιμή του παίκτη θα είναι πεσμένη και θα δώσει στην Γιουβε την ευκαιρία να τον αποκτήσει. Αρνητικά: Ο φετινός ταρυματισμός του παίκτη και οι επιφυλάξεις που έχει ο Κόντε για τον τρόπο παιχνιδιού του Ιταλού(δεν ξέρει αν θα ταιριάξει στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας δηλαδή).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

makari na mporesoun k na paroun kapoio paixti na kanei ti diafora. pisteuw pws o rossi den thn kanei.

Stelios είπε...

jovetic karfwto! o higuain 8elei polu sprwksimo gia na vrei dixtua k otan h mpala kaiei trexei na kruftei! o rossi mmmmmm den kserw kapou mou ta xalaei... flwraki fainetai! oso gia ton hazard as leei gia th juve, ekei pou 8a tou ta skasoun 8a paei! k kaka ta psemata an ton 8elei h real o karaflas den mporei na sta8ei empodio k na mpei sfhna gia thn apokthsh tou..!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΑΛΙ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε 3 CF φωτιά (Matri,Quagliarella,Vucinic) θέλουμε κάποιον να τους τροφοδοτεί και αυτός είναι ο Hazard για αριστερά και Giovinco δεξιά!