JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Μεταγραφολογία.


Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και σε αυτήν τα ονόματα που "παίζουν" για την Γιούβε είναι πολλά. Εμείς εδώ θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια ιδέα στο τι περίπου γίνεται.

Μετά την πρώτη μεταγραφή αυτήν δηλαδή του δανεισμού του Borriello (υπάρχει μάλιστα ένα γκρουπάκι στο facebook με όνομα "Marco Borriello Bianconero" και έχει φτάσει σχεδόν τα 10.000 μέλη).
Martin Caceres: Έχει δυσκολέψει αρκετά η περίπτωση του Ουρουγουανού καθώς η Σεβίλλη ζητάει πλέον 11 εκ. πράγμα που μπορεί να οφείλεται και στο ενδιαφέρον που έχει δείξει και η Νάπολι ωστόσο η Γιούβε δεν δίνει πάνω από 8 εκ. Τέλος υπάρχει και θέμα με το διαβατήριο του παίκτη καθώς δεν έχει πάρει ακόμα το Ισπανικό.

David Pizarro: Υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον για τον Χιλιανό μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια ανταλλαγής Pizarro με τον αγαπημένο μας Marco Motta τον οποίο δεν δείχνει να εμπιστεύεται ο Κόντε.

Daniele De Rossi: Κι όμως στο ραντεβού που υπήρξε για Borriello και Pizarro συζητήθηκε και το ενδεχόμενο την μεταγραφής του De Rossi. Οι bianconeri ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμα ο παίκτης με την Ρόμα η οποία πλέον αντιμετωπίζει τον "φόβο” να τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι οπότε θα "ψαχτούν" για την πώληση του παίκτη.

Fredy Guarin: Επανήλθε και το όνομα του ικανότατου 25χρονου Κολομβιανού της Πόρτο στο οποίου την περίπτωση υπάρχει επίσης διαφορά στα λεφτά καθώς η Πόρτο ζητάει ένα ποσό γύρω στα 13 εκ. ενώ η Γιούβε δίνει μέχρι 11 εκ.

4 σχόλια:

Xristos είπε...

ferte montolivo, galloppa i stin xeiroteri ton palombo. poion de rossi? gia na kathetai ston pagko?

mike_bianconero είπε...

Δηλαδη Χρηστο αν ερθει καποιος απο αυτους που ειπες δεν θα καθεται στον παγκο?

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Οχι ρε συ Χρηστο και ποιος Ντεροσι!Παικταρα ολκης ειναι ο τυπος και μαλλον απιθανο να τον δουμε στα ασπρομαυρα!Το ονομα του Παλομπο και μονο που υπαρχει στην ιδια προταση με την Γιουβεντους το θεωρω προσβολη!
Ο Πιζαρο με την προοπτικη οτι πουλας Παζιεντσα σου δινει ενα κλικ σε ποιοτητα απο οτι τωρα!
Εντωμεταξυ υποτιθεται στην αμυνα πονουσαμε και θελαμε ενισχυση αλλα εχουμε βρεθει με 8 επιθετικους!

mike_bianconero είπε...

Δημητρη εχεις δικιο και εμενα αυτο μου εκανε αντυπωση ενω ολοι βλεπουμε πως χρειαζομαστε αριστερο μπακ τα μονα ονοματα που ειδα για αμυνα ειναι Caceres,Boccheti και Kolarov...